Blog

Mihai Cucu – al patrulea castigator care-si face bagajele pentru Anglia!

DSC08667

O surpriza neasteptat de placuta pentru Mihai Cucu, talentatul finalist al competitiei noastre: Mr. Stuart Higgins, directorul St. Michael’s College (unul dintre sponsorii competitiei) a decis sa mai acorde un premiu constand intr-o scoala de vara de 2 saptamani in Anglia!

gallery_45

Ruxandra Mindru din Piatra Neamt a fost castigatoarea locului I la grupa de varsta 11-14 ani, beneficiind de scoala de vara la St. Michael’s College, anuntata in cadrul festivitatii de premiere. Aceasta noua surpriza venita din partea St. Michael’s College am decis sa i-o oferim bineinteles urmatorului clasat si anume lui Mihai, care a obtinut premiul II la aceeasi categorie de varsta!

Scoala de vara de limba engleza la St. Michael‘s College, Tenbury Wells oferita ca premiu include:

gallery_55

– cursuri de limba engleza 19 lectii/saptamana, predate de profesori vorbitori nativi ai limbii engleze in grupuri internationale de studiu de maxim 15 studenti
– 14 nopti cazare si pensiune completa in campusul St. Michaels College
– Program zilnic de activitati sportive si recreative
– 4 excursii de 1 zi (Manchester, Bath, Londra, Cardiff)
– 2 excursii de o jumatate de zi (Worcester, Hereford)
– Testare initiala pentru incadrarea in grupa de studiu
– Certificat de absolvire curs si raport de evaluare a progresului

Mihai este jucator de baschet si fotbal, asadar credem ca se va bucura din plin de facilitatile St. Michael’s College care includ:

– 2 terenuri de fotbal cu gazon

– sala de sporturi interioara

– teren de volei cu gazon

– pitch pentru baseball/cricket/rounders

– piscina exterioara incalzita (folosita pe timpul verii)

– teren pentru orice anotimp pentru 5 a-side football, basketball, tennis

– gym (cu cross trainer, rowing machine, stepper, tread mill, bicycle, stretching area, sit up bar)

Felicitari Mihai si speram ca toti cei 4 castigatori (locurile I si II de la ambele categorii de varsta) se vor bucura din plin de experienta unei scoli de vara in Anglia!

IMG_5885

Va dorim sa va intoarceti din scoala de vara cu un bagaj de amintiri placute si momente de neuitat, precum si cu adrese ale unor noi prieteni din toata lumea! Veti invata mai multe nu numai despre alte culturi, traind intr-un mediu multinational, dar si mai multe despre cultura si stilul de viata englezesc, traind timp de 2 saptamani intr-un campus englezesc tipic! Va veti obisnui cu manierele englezesti, mancarea britanica, ceaiul englezesc, condusul pe partea dreapta, mentalitatea si educatia lor, dar si cu tipically English weather! Si bineinteles, sa nu uitam avantajul enorm al perfectionarii limbii engleze…practic, ce alt loc este mai potrivit pentru a ti-o perfectiona decat la EA acasa?

Speram sa aveti “the time of your LIFE”!!! Congrats to the grand winners of 2010 Shakespeare School Essay Competition!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole