Blog

Moeciu, here we come!

Lume, lume, mai sunt doar două zile până ce noi, ultimul batalion de viitori cavaleri și viitoare domnițe, vom porni la drum spre marea aventură a verii: tabăra medievală de la Moeciu! Ne așteaptă falnicii munți, râurile repezi, pădurile tainice și cetățile maiestuoase. Suntem pregătiți să intrăm în lumea fascinantă a epocii medievale și să devenim maeștri ai luptei cu spada, ai trasului cu arcul, ai picturii și ai heraldicii! Suntem gata să învățăm să vorbim limba lui Shakespeare ca niște adevărați cavaleri curtenitori și ca niște veritabile domnițe rafinate! Abia așteptăMoeiciu 2011 529 să intrăm în lumea magică a Cetății Râșnov și a Castelului Bran, locuri fermecate, unde vom trăi cu adevărat precum niște eroi medievali.
Ne-am pregătit desaga cu încălțăminte și îmbrăcăminte strașnice, ca de munte, cu o manta care să ne ferească de ploaie, cu toate cele trebuincioase pentru a fi mereu curați ca lacrima, dar și cu o mărturie de la al nostru doctor care adeverește că suntem sănătoși și voinici, cum trebuie să fie orice cavaler și orice domniță. Ținem bine minte că în zorii zilei de duminică, 8 iulie, la ceasurile 8:30, ne așteaptă trăsurile în fața Sediului Ferdinand, strada Eufrosin Potecă, nr. 42 A (zona Baicului-Pantelimon). Și uite-așa, o luăm din loc, pe cărări întortocheate de munte, spre glorioasa noastră aventură medievală: My Glorious Medieval Adventure!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole