Blog

Multumim, America, nu te vom uita !!!

Dupa o prima saptamana spectaculoasa in Los Angeles, credeam ca nimic nu ne va mai surprinde. Insa a venit apoi saptamana a doua si ne-am schimbat parerea. Am vazut un numar impresionant de plaje, urmatoarea parca si mai frumoasa decat precedenta!

20140809_112248Am inceput cu Huntington Beach, Surf City U.S.A. 20140806_180454Am continuat cu San Diego, care pe langa zgarie-norii spectaculosi, dispune si de plaje superbe. 20140809_182929Pe plaja La Jolla, bijuteria Americii, poti inota cu focile iar la Mission Beach te vei bucura de cel mai fin nisip pe care ai pasit vreodata.

20140809_123601

20140809_141146

Suita de plaje deosebite a continuat cu Venice Beach, o intindere imensa de nisip stralucitor si apoi plaja din Santa Monica, unde am putut sa incercam si un roller coaster sa vedem cine este cel mai curajos dintre noi, ne-am plimbat si pe Santa Monica Pier ce a aparut in atat de multe filme si am ajuns la capatul lui Route 66, primul drum ce a strabatut America.

 

20140807_171109O alta atractie a fost vizita  la California Science Center and Space Shuttle Endeavour, unde am vazut nava spatiala Endeavour care a reparat telescopul Hubble si a dus la bun sfarsit foarte multe misiuni importante.

Nu se putea sa ajungem in L.A. si sa nu facem si turul studiourilor Universal care ne-a amentit printr-un sir de experimente 3 D 20140807_174108care te tineau in priza.

Am aflat cum Jaws a prins viata si l-am si vazut in actiune, am asistat la o lupta incendiara intre King Kong si Godzilla, am vazut platourile de filmare ale filmelor Piratii din Caraibe, Neveste Disperate, Psycho si nu in ultimul rand ne-am dat in roller coasters si simulatoare 3D ce pareau reale. Dupa ce am petrecut o zi intreaga acolo, inca nu ne doream sa plecam, a fost o experienta de neuitat!

Totul s-a incheiat cu Hollywood Walk of Fame unde am vazut toate stelele si ne-am facut poze, inclusiv pe cea a lui Robin Williams, inconjurata de flori si pe care aparuse deja R.I.P, dar si multe localuri detinute de vedete, precum clubul lui Johnny Depp, restaurantul lui Ashton Kutcher si casa lui Marilyn Monroe. 20140811_163817Mare ne-a fost surpriza insa cand dupa ce am luat cina la Hard Rock Cafe, am aflat la la teatrul chinezesc de langa avea loc premiera filmului The Expendables 3. Am fost marii norocosi care i-au zarit pe Mel Gibson, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Harrison Ford, Wesley Snipes si Dolf Lundgren!!! Nu vom uita niciodata ziua aceea!!!

A fost cu adevarat cea mai frumoasa tabara si o recomand tuturor, este o experienta unica si speciala! Nu uitati ca daca vreti sa vedeti toate pozele, ele se gasesc pe contul de Facebook al Shakespeare School. Noi cu aceste amintiri ne vom hrani un an de zile de acum incolo, cand, cine stie, vom avea din nou sansa sa revedem Taramul Tuturor Posibilitatilor. Noi vom spera in continuare!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole