Blog

My first encounter

happy-childrenOboseala, nelinistea, stresul..parca toate sunt alungate atunci cand intreprinzi o activitate placuta, ceva care sa iti reaminteasca de vremurile de odinioara cand erai lipsit de griji, vioi, dornic sa vezi ce e nou. Si..iata-ma-s tot eu cea veche, incercand sa strecor ganduri bune, sa ma camuflez, poate, poate, redevin ce am fost odata..un copil. Insa cum poti face acest lucru?
Copilaria este o perioada care vine, in mare parte, numai cu avantaje. Ce poate fi mai incantator decat zambetul si privirea duioasa si nevinovata a unui copil?
Zambetele cucernic arborate in fata parintelui si al invatatorului, toate iti indica cum gandurile si aspectele vietii sunt intrepatrunse de spiritul ludic.
Copiii sunt cu adevarat leacul impotriva gandurilor rele. Cand predai, esti animat, esti absorbit in lumea fantastica a copiilor. Odata ce stai printre ei, vorbesti cu ei, oricat ar fi de mici, ajungi sa le cunosti limba, sa vrei sa te scuturi de lantul tacerii.
Am sansa sa lucrez cu prescolari si adolescenti, si este cu adevarat o placere sa reintru in joc. Mizele se mai schimba, dar regulile raman la fel.
Haideti sa invatam sa copilarim impreuna la Shakespeare School!
By Andreea Micu – Profesor Shakespeare School

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole