My first encounter

happy-childrenOboseala, nelinistea, stresul..parca toate sunt alungate atunci cand intreprinzi o activitate placuta, ceva care sa iti reaminteasca de vremurile de odinioara cand erai lipsit de griji, vioi, dornic sa vezi ce e nou. Si..iata-ma-s tot eu cea veche, incercand sa strecor ganduri bune, sa ma camuflez, poate, poate, redevin ce am fost odata..un copil. Insa cum poti face acest lucru?
Copilaria este o perioada care vine, in mare parte, numai cu avantaje. Ce poate fi mai incantator decat zambetul si privirea duioasa si nevinovata a unui copil?
Zambetele cucernic arborate in fata parintelui si al invatatorului, toate iti indica cum gandurile si aspectele vietii sunt intrepatrunse de spiritul ludic.
Copiii sunt cu adevarat leacul impotriva gandurilor rele. Cand predai, esti animat, esti absorbit in lumea fantastica a copiilor. Odata ce stai printre ei, vorbesti cu ei, oricat ar fi de mici, ajungi sa le cunosti limba, sa vrei sa te scuturi de lantul tacerii.
Am sansa sa lucrez cu prescolari si adolescenti, si este cu adevarat o placere sa reintru in joc. Mizele se mai schimba, dar regulile raman la fel.
Haideti sa invatam sa copilarim impreuna la Shakespeare School!
By Andreea Micu – Profesor Shakespeare School

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive