AM LANSAT CURSURILE DE VARA 2019

 

Pentru ca ne este dor de zilele calduroase, ne-am gandit sa deschidem oficial sezonul inscrierii la CURSURILE DE VARA IN LIMBA ENGLEZA 2019!

Am pregatit o multime de activitati, care mai de care mai atractive, educative si interactive, special gandite pentru copiii si tinerii care vor sa petreaca o vara super cool!

Ca sa va asigurati ca atat cei mici cat si adolescentii pastreaza contactul cu limba engleza si pe parcursul vacantei mari, va recomandam unul dintre cursurile de vara Shakespeare School.

Pregatim pentru copii (4-14 ani) o multime de activitati distractive, interactive si educative de invatare si exersare a limbii engleze, prin care acestia pot sa isi dezvolte curiozitatea, abilitatile de comunicare si spiritul de echipa, pentru ca vacanta mare sa treaca cu folos.

Tocmai de aceea le recomandam unul dintre cursurile:

ADOLESCENTII care vor sa isi imbunatateasca nivelul limbii engleze si sa treaca cu brio de examenele Cambridge FCE, CAE sau pentru examenul IELTS au ocazia de a repeta alaturi de noi, intr-o atmosfera super relaxata, de vacanta.

 

Puteti asadar alege dintre cursurile noastre de doua sau trei saptamani, desfasurate in oricare dintre perioadele disponibile din intervalul 24 iunie – 16 august 2019.

 

Pentru inscrierea la unul dintre cursurile noastre de vara de Limba Engleza, completati formularul de AICI>>>  https://www.shakespeare-school.ro/scoala-de-vara/inscrie-te/

 

ATENTIE: Recomandam inscrierea din timp! Locurile sunt limitate si se epuizeaza rapid!