Eveniment GRATUIT: Cum crestem copii fericiti, cu mentalitate de invingator

 

imagine site-mailchimp-fbCopiii sunt educati de comportamentul adultului, nu de cuvintele sale.” Carl Gustav Jung

Traim intr-o lume complexa in care parintii trebuie sa isi echipeze copiii cu forta de a face fata provocarilor vietii.

Toti parintii isi doresc copii care sa devina adulti responsabili, instruiti, fericiti si de succes. Singurul instrument care ii ajuta cu adevarat pe copii sa dobandeasca toate aceste calitati este educatia pozitiva. Acest instrument se afla la indemana parintilor, acasa, iar la scoala poate fi usor transmis de catre profesori.

Marea provocare este ca atat parintele, cat si profesorul, au nevoie sa inteleaga ca acest instrument exista, ca este usor de folosit, o data descoperit, si ca il pot folosi pentru a construi mentalitatea de invingator a copilului. Singura conditie obligatorie este sa il foloseasca intr-o maniera corecta.

Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School va invita sa descoperiti acest instrument inovativ de parenting.

Vom afla impreuna mai multe detalii extrem de practice, cu aplicabilitate imediata, in cadrul evenimentului cu participare GRATUITA „Educatia pozitiva si Teoria Inteligentelor Multiple”, care va avea loc miercuri 11 mai, ora 19.00, la Phoenicia Grand Hotel (Bulevardul Aerogarii 87, Bucuresti).

Speakeri:

  • Mirela Horumba, psiholog specializat in consiliere parentala
  • Marilena Chirculete, profesor Shakespeare School certificat CELTA

Initiativa Shakespeare School are ca scop oferirea unor strategii pozitive de educatie parentala care sa ii ajute pe parinti sa isi creasca copiii cu mentalitate de invingator, pentru a putea ajunge adulti fericiti si de succes.

Ce invata parintii prezenti la eveniment:

  • Sa recunoasca lucrurile bune pe care le fac copiii lor, sa ii aprecieze verbal pentru ele
  • Sa ofere copiilor o educatie echilibrata, fara etichete pozitive care atrag dezamagire pe termen lung
  • Sa elimine total pedepsele inlocuindu-le cu consecinte echilibrate, sanatoase emotional
  • Sa recunoasca si sa elimine total abuzurile verbale si emotionale din viata copiilor
  • Sa aplice practic Educatia Pozitiva in viata de zi cu zi

Desi metoda de predare Shakespeare School foloseste elemente de crestere a mentalitatii de invingator, suntem constienti ca educatia oricarui copil este o munca de echipa, parinti, profesori si psihologi, cu obiectiv comun: copii fericiti, care au succes.

Pentru a va inscrie la eveniment, va rugam sa completati formularul de AICI (sau copy-paste in browser: http://goo.gl/H72xg6 ).

Ne vedem, miercuri 11 mai, ora 19.00, la Hotel Phoenicia Bucuresti, la evenimentul de parenting cu participare GRATUITA „Educatia pozitiva si Teoria Inteligentelor Multiple”.

Evenimentul este sustinut de: Radio Itsy Bitsy, Romania Pozitiva, SuntParinte.ro, Gazeta de Stiri.ro, StiriONG.ro, B365.ro, Meseriadeparinte.ro, Edu-News.ro, Mamicaurbana.ro, Blidaru.net, nONGuvernamental.ro, DreamCatchers, SfatulParintilor.ro, FDSC, Chinezu.eu, Claudiuciobanu.eu