Eveniment de parenting cu participare GRATUITA: Parinti fericiti, copii fericiti

Calitatea vietii tale influenteaza calitatea vietii copilului tau!

Eveniment GRATUIT dedicat parintilor si util copiilor

”Copiii nu au nevoie de parinti extraordinari, ci de fiinte umane care sa vorbeasca limba lor si care sa fie capabile sa patrunda in inima lor.” (Dr. Augusto Cury)

Sunteti curiosi sa aflati care este secretul unei relatii armonioase parinte-copil? V-ati intrebat vreodata in ce masura starea voastra de spirit o influenteaza pe cea a copilului vostru? Va mai aduceti aminte cum este sa fii adolescent? Cat de des comunicati, in adevaratul sens al cuvantului, cu copilul?

Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School va invita sa aflati raspunsul la toate aceste intrebari miercuri, 5 octombrie, ora 19:00, la Phoenicia Grand Hotel (sala Bucuresti), in cadrul evenimentul de parenting cu participare GRATUITA:Parinti fericiti, copii fericiti!

Seminarul reprezinta o buna oportunitate de a descoperi care sunt secretele unei relatii constructive parinte-copil si ce rol joaca atitudinea adultului in formarea atitudinii de invingator.

Parintii cu mentalitate de invingator cresc copii cu mentalitate de invingator!

Acesti parinti stiu cum sa isi laude copiii, inteleg importanta greselilor, au atitudinea potrivita cand vad rezultatele de la scoala si petrec timp de calitate cu copiii lor.

Invitati:

  • Cerasela Rogen – coach transformational si speaker motivational, cu o experienta de peste 7 ani in domeniu si mama a doua fete. Cofondatoare a Comunitatii “Milionare in Idei”. Moderatoare si realizatoare a emisiunii “Cerasela Show” – 6TV. Realizatoare a emisiunii “De vorba cu Cerasela” (Radio Gaia) si a workshop-urilor “Fericire si programare ADN”, “Cum atragi partenerul potrivit”, “Teoria Inversului”, “Stil si atitudine”.
  • Oana Vetrici – profesor de limba engleza la Shakespeare School si mama a 2 baieti. Entuziasmul Oanei pentru comunicarea in limba engleza este contagios, iar elevii ei vin cu placere intr-un mediu care ii incurajeaza sa se exprime, sa-si depaseasca limitarile autoimpuse si sa-si dezvolte increderea in fortele proprii.

Ce veti putea afla in cadrul acestui eveniment:

– Cine sunteti si care este relatia cu voi insiva;
– Cum sa deveniti parinti fericiti;
– Ce va doriti cu adevarat de la copiii vostri;
– Cum va ajutati copilul sa devina cea mai buna varianta a sa;
– Ce e de facut cand copilul are o criza de nervi;
– Ce inseamna un parine echilibrat emotional;

Veti descoperi asadar, impreuna cu specialistii invitati, cum puteti sustine dezvoltarea emotionala armonioasa a copilului, astfel incat acesta sa obtina cele mai bune rezultate si sa isi exploateze la maximum potentialul.

Pentru a va inscrie la eveniment, va rugam sa completati formularul de AICI (sau copy-paste in browser: http://goo.gl/H72xg6 ).

Conferinta Parinti fericiti, copii fericiti face parte din seria evenimentelor Clubului Bright Parents, organizate Shakespeare School.