Blog

Orice tel poate fi atins

…oricat de inalte ar fi standardele care il definesc

 

Iata-ne ajunsi in 2013 iar aici la Shakespeare School, suntem deja nerabdatori sa reincepem cursurile pe 14 ianuarie fiindca, dupa cum stiti deja, v-am pregatit o sumedenie de evenimente educationale pentru semestrul 2! Spelling Championship,Essay Competition, simulari si examene Cambridge,Trinity si IELTS, intalniri ale Clubului Bright Parents, tabere de vara in Marea Britanie, sunt numai cateva dintre proiectele noastre!

Daca va numarati printre aceia care au inclus printre dorintele lor pentru 2013, vizitarea unei tari straine, o cale sigura prin care va puteti indeplini aceasta dorinta este participarea la Shakespeare School Essay Competition! Despre curaj si vise implinite, o lasam sa va impartaseasca mai multe pe Raluca Maria Ciolca, Focsani (castigatoare a premiului I, la categoria de varsta 15-19 ani, Essay Competition 2012):

Adaptat la situatia mea citatul ?Only those who are crazy enough to believe they can change the world are the ones that do? (Apple inc.) se refera la curajul de a crede ca imi pot schimba vizunea prin Shakespeare School Essay Competition.

Mesajul pe care as vrea sa il transmit catre toti potentialii participanti, este ca singurul element indispensabil pentru castigarea concursului este indrazneala de a crede ca propria viziune poate convinge.

Indrazniti sa sfidati abordarile comune, asumati-va riscul de a dezvolta propria interpretare asupra temei fiindca doar ceea ce exprimati cu sinceritate si convingere poate fi credibil, iar competitia incurajeaza originalitatea si in special increderea in sine!

Asadar, implicatiile castigarii unui astfel de concurs nu se limiteaza doar la vizitarea unei tari straine, ci au darul de a schimba destine:

Tabara de vara petrecuta in campusul din Cambridge a reprezentat o experienta multilaterala, in cadrul uneia dintre cele mai prestigioase universitati din lume. Alaturi de cursuri, transformate de profesori in experiente culturale, fiecare activitate desfasurata mi-a oferit o viziune mai clara asupra studiului in Marea Britanie, iar castigarea concursului mi-a conferit convingerea ca niciun tel nu este imposibil de atins, oricat ar fi de inalte standardele ce il definesc.

Haideti sa urmam exemplul Ralucai si sa facem din 2013 anul in care niciun tel nu va fi imposibil de atins! Raluca maria ciolca

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole