Blog

Nostalgia de…Dragon

DSCN16832Iata-ne ajunsi in tara de doua zile dupa doua saptamani petrecute la Dragon School, Oxford si ca sa o citez pe EmmaDSCN1929 Pickering(Activity Leader) : ,,Something is missing’’. In sufletele noastre, cu totii impartasim acest gol, aceasta parere de rau ca vraja s-a destramat si din ‚dragoni’ am redevenit  copiii de-o schioapa pe care-i stiati!

Regrete…ei bine, regretam putin ca nu v-am sunat mai des, pe voi parintii care ne-ati dus dorul, care ne iubiti si care v-ati facut griji pentru noi, dar intre atatia prieteni de pretutindeni din lume aproape ca ne-am simtit ca acasa! Fiecare zi a fost plina, diferita, dinamica si nebuneasca, am trait totul la maxim, intr-un ritmt mai rapid decat al Londrei si mai ametitor decat cel al caruselurilor din parcul Chessington!

Am locuit timp de doua saptamani in case primitoare, curate, frumos mobilate impartind camerele cu copii de alte nationalitati; am avut terenuri de sport uimitoare,o piscina pe cinste si sali deDSCN1704 clasa frumoase! Nu numai salile de clasa au fost dragute ci si profesorii de engleza, tineri si entuziasti, implicati si prietenosi, ne-au ajutat sa invatam mai bine engleza. In fiecare clipa a zilei i-am avut alaturi, fie pe ei, pe Activity Leaderi sau pe Group Leaderi, care ne-au oferit spijinul si ajutorul de fiecare data cand am avut nevoie.

Iar la intoarcere, in aeroportul Henri Coada, ne-am adunat inca o ultima data ca un grup si am luat o decizie, sa ne reintoarcem la Dragon School anul viitor, sa ne revedem prietenii de pe alte contitnente, sa revedem locurile care ne-au devenit atat de dragi incat cuvintele sunt sarace pentru a le descrie farmecul si locul in inimile noastre!

Draga Scoala de Vara de la Dragon School, Oxford…te iubim!DSCN1693DSCN1941

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole