Blog

O nouă aventură de neuitat la Moeciu

Moeciu 2 Good day, soon to be ladies and knights!

 

Iată că au mai rămas câteva zile până la începerea unei noi aventuri medievale la Moeciu. Pentru provocarea “My Glorious Medieval Adventure”, peste 40 de copii işi vor aduna forţele în câştigarea titlului de “cavaler” sau “domniţă”!

Vom trece prin multe peripeţii şi probe de limba engleză, ateliere de spadă medievală şi de tir cu arcul, de heraldică şi pictură medievală şi alte surprize care vor face din şederea noastră o adevarată călătorie în trecut.

Nu uităm plecarea de duminica, 1 iulie, orele 8:30 din faţa Sediului Ferdinand, strada Eufrosin Potecă, nr. 42 A (zona Baicului-Pantelimon).

Îi aşteptăm pe curajoşii noştri copii cu desaga cavalerească bine pregatită cu imbrăcăminte şi încălţăminte potrivită unei adevarate tabere medievale la munte (hăinuţe groase, bocanci, adidaşi, rucsăcel).

Basmul nostru medieval este gata să înceapă, aşa că pregătiţi-vă pentru amintiri de neuitat!

Moeciu 1

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole