Blog

O noua tabla interactiva la centrul nostru!

DSC04481

Tehnologia tablei interactive a fost extinsa si la sediul central al Shakespeare School, din Str. Eufrosin Poteca, nr. 42A!

Astfel, de acum toti cursantii Shakespeare School vor putea beneficia de tabla interactiva, prin rotatie, indiferent de sediul la care urmeaza cursurile!DSC04348

IMG 2384

Noua tabla a fost inaugurata cu ocazia sarbatorii de Halloween, cand au fost prezenti si parintii cursantilor si au putut astfel sa o vada in actiune. Juniorii s-au distrat folosind tabla interactiva cu activitati specifice Halloween de genul “Carve a pumpkin”, “Monster numbers” sau “Haunted alphabet”. De asemenea, tot pe tabla interactiva au putut sa invete prin imagini si animatii notiuni de vocabular specifice acestei sarbatori.

Voi ati experimentat aceasta tehnologie de ultima ora in predarea limbii engleze?

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole