O saptamana de Tea Parties!

club 3
Saptamana aceasta a fost plina de petreceri. Nu, nu de Valentine?s Day, desi toate sediile au fost decorate de sarbatoare, cu ursuleti si inimioare, spre marea bucurie a cursantilor. Saptamana aceasta a fost plina de Tea Parties!

club 8

Fiecare modul al clubului de conversatie ?English over a cup of tea? se incheie cu un Tea Party veritabil, cu ceai, prajiturele si chiar MAI multa distractie decat de obicei.

Asa ca am avut o saptamana pe cinste, cu petreceri in mansarda colorata din strada Tokio, iar copiii au fost foarte bucurosi sa bea ?the 5 o?clock tea?, sa faca poze amuzante, sa se distreze si bineinteles, sa discute despre obiceiurile englezilor.

club 2Copiii au fost foarte incantati de intreaga atmosfera si au savurat ceaiul aromat, dar la fel de incantat a fost si Chris, profesorul englez al clubului de conversatie, dupa o saptamana plina de petreceri.

Al doilea modul al clubului de conversatie incepe saptamana viitoare, asa ca inca te mai poti inscrie! Clubul este deschis atat copiilor si tinerilor, cat si adultilor! Gasesti mai multe detalii despre cursuri pe site-ul nostru, la sectiunea Club de conversatie.

Te invit sa nu ratezi urmatoarea petrecere si iti urez distractie placuta si curaj la conversat!

cluv 7

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive