Blog

Oportunitate JOB – Profesor de limba engleza la Shakespeare School

Poza angajam profesor

Iti doresti sa predai limba engleza intr-un mediu unde te dezvolti constant pe plan profesional si personal, alaturi de o echipa frumoasa, tanara si creativa? Te asteptam in echipa Shakespeare School!

Daca nivelul tau de engleza este exceptional si iubesti limba engleza atat de mult incat ai vrea sa o predai si altora, atunci esti candidatul potrivit.

Ce asteptari avem de la tine?
– sa iti doresti sa faci o cariera pe termen lung din predarea limbii engleze
– sa iti doresti perfectionare continua
– sa participi la toate sesiunile de training
– sa ai spirit de lucru in echipa, creativitate si entuziasm

Ce iti oferim ca profesor la Shakespeare School?
– posibilitatea de a preda full time: cursuri de engleza pentru tineri intre 4-20 ani, cursuri pregatitoare pentru examenele Cambridge, IELTS, cursuri intensive de vara
– un pachet salarial atractiv si stimulant
– bonusuri si recompense pentru performante deosebite
– asigurare de sanatate
– indrumare din partea unor profesori cu experienta in predarea limbii engleze, de la care vei putea ”fura” secretele meseriei
– posibilitatea de a petrece gratuit 2 saptamani in Anglia pe timpul verii, ca profesor insotitor in cadrul unui campus universitar faimos (Cambridge, Oxford, Londra, etc)
– posibilitati continue de perfectionare si training:
* vei asista la lectii sustinute de profesori diferiti, pentru a te putea obisnui cu mai multe stiluri de predare
* vei avea sansa sa iti pui in valoare creativitatea si teaching skills prin cateva lectii demonstrative sustinute chiar de tine, in urma carora vei primi feedback valoros
* vei lua parte la toate sesiunile de in-house training
* vei beneficia de participarea gratuita la cursuri si seminarii de specialitate la British Council, la ateliere de lucru organizate de BETA (Bucharest English Teachers Association) etc.

Pentru a aplica la acest job, trebuie sa ne trimiti pe adresa de e-mail info@shakespeare-school.ro un curriculum vitae in limba engleza.

Aplicatiile vor fi trimise pana la data de 3 mai 2016, pe adresa de e-mail: info@shakespeare-school.ro, cu subiectul: “Profesor limba engleza Shakespeare School“.

Despre Shakespeare School
Shakespeare School este centrul de invatare a limbii engleze recunoscut de Cambridge ESOL ca Centru de Platina pentru Pregatirea Examenelor Cambridge, cu o istorie de 13 ani si care pregateste anual peste 1.800 de copii și tineri (4-25 ani) in cele trei sedii din Bucuresti. Modul de predare interactiv, abordarea calda a profesorilor si masurarea lunara a rezultatelor definesc metoda Shakespeare School.

Mult succes!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole