Oportunitate JOB – Profesor de limba engleza la Shakespeare School

Poza angajam profesor

Iti doresti sa predai limba engleza intr-un mediu unde te dezvolti constant pe plan profesional si personal, alaturi de o echipa frumoasa, tanara si creativa? Te asteptam in echipa Shakespeare School!

Daca nivelul tau de engleza este exceptional si iubesti limba engleza atat de mult incat ai vrea sa o predai si altora, atunci esti candidatul potrivit.

Ce asteptari avem de la tine?
– sa iti doresti sa faci o cariera pe termen lung din predarea limbii engleze
– sa iti doresti perfectionare continua
– sa participi la toate sesiunile de training
– sa ai spirit de lucru in echipa, creativitate si entuziasm

Ce iti oferim ca profesor la Shakespeare School?
– posibilitatea de a preda full time: cursuri de engleza pentru tineri intre 4-20 ani, cursuri pregatitoare pentru examenele Cambridge, IELTS, cursuri intensive de vara
– un pachet salarial atractiv si stimulant
– bonusuri si recompense pentru performante deosebite
– asigurare de sanatate
– indrumare din partea unor profesori cu experienta in predarea limbii engleze, de la care vei putea ”fura” secretele meseriei
– posibilitatea de a petrece gratuit 2 saptamani in Anglia pe timpul verii, ca profesor insotitor in cadrul unui campus universitar faimos (Cambridge, Oxford, Londra, etc)
– posibilitati continue de perfectionare si training:
* vei asista la lectii sustinute de profesori diferiti, pentru a te putea obisnui cu mai multe stiluri de predare
* vei avea sansa sa iti pui in valoare creativitatea si teaching skills prin cateva lectii demonstrative sustinute chiar de tine, in urma carora vei primi feedback valoros
* vei lua parte la toate sesiunile de in-house training
* vei beneficia de participarea gratuita la cursuri si seminarii de specialitate la British Council, la ateliere de lucru organizate de BETA (Bucharest English Teachers Association) etc.

Pentru a aplica la acest job, trebuie sa ne trimiti pe adresa de e-mail [email protected] un curriculum vitae in limba engleza.

Aplicatiile vor fi trimise pana la data de 3 mai 2016, pe adresa de e-mail: [email protected], cu subiectul: “Profesor limba engleza Shakespeare School“.

Despre Shakespeare School
Shakespeare School este centrul de invatare a limbii engleze recunoscut de Cambridge ESOL ca Centru de Platina pentru Pregatirea Examenelor Cambridge, cu o istorie de 13 ani si care pregateste anual peste 1.800 de copii și tineri (4-25 ani) in cele trei sedii din Bucuresti. Modul de predare interactiv, abordarea calda a profesorilor si masurarea lunara a rezultatelor definesc metoda Shakespeare School.

Mult succes!

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive