Blog

"Oxford Advanced Learner’s Dictionary"– resursa ta valoroasa de cuvinte si expresii in limba engleza

Dictionarul este instrumentul de lucru indispensabil pentru cei dornici sa aprofundeze limba engleza, de aceea iti recomandam dictionarul Oxford Advanced Learner’s Dictionary “, editia a 8-a, cu cel mai mare numar de cuvinte si expresii dintre toate dictionarele din aceeasi categorie.

images

Cuprinzand 184.500 de cuvinte, fraze si sensuri, dintre care 5.000 de cuvinte din domeniul business, stiinta, computere si literatura, 700 de cuvinte din subdialectele englezei, 2600 de termeni culturali americani si englezi, acest dictionar reprezinta o resursa valoroasa de informatii pentru toti cei care iubesc limba lui Shakespeare.parajumpers jacka
Mai mult, modalitatea de achizitionare este foarte simpla: la pretul de 125 RON, il poti comanda de la unul dintre sediile Shakespeare School. Dictionarul va fi adus prin partenerii nostri de la Fischer International din Oxford, direct la tine.

“Oxford Advanced Learner’s Dictionary” este cel mai bine vandut dictionar din aceasta categorie, fiind deja vandut in peste 35 de milioane de copii. Iata 8 caracteristici unice pentru care  dictionarul Oxford Advanced Learner, editita a 8-a este necesar oricui care studiaza sau utilizeaza limba engleza:

1. Oxford iWriter pe CD-ROM – un ghid interactiv care te ajuta sa planifici, scrii si revizuiesti texte corecte in engleza standard (eseuri comparative si argumentative, prezentare orala, recenzie de film sau carte, cerere, reclamatie , CV/resume, scrisoare de intentie);iwriter
2. CD-ROM-ul poate fi usor folosit pe tabla interactiva, incluzand: Topic Vocabulary Bank = o banca de cuvinte grupate tematic oferind la un loc cuvinte din multe domenii diferite  si posibilitatea de a le gasi rapid;
3. Ghid de redactare de 32 de pagini: eseu argumentativ, comparativ, cum sa pregatesti o prezentare orala, rezumat,  raport,  recenzie de film,  scrisoare oficiala, email, etc;
4. 1,000 de cuvinte si sensuri noi fata de editia anterioara, selectate din domenii de mare actualitate;
5. Ghid vizual pentru imbogatirea vocabularului de 64 de pagini (ilustratii si fotografii noi);
6. Oxford 3000™plus – cele mai frecvente si importante 3000 de cuvinte pe care trebuie sa le stii in engleza si principalele lor sensuri (acestea sunt marcate cu simbolul unei chei)
7. Sinonimele prezentate sunt aplicate pe sens, iar combinatiile tipice ale limbii engleze cunoscute sub denumirea de collocations sunt marcate si prezentate in contexte tematice clare. 
8. Lista cu cei 3000 de termeni academici ai limbii engleze este bine marcata astfel incat cei care se pregatesc pentru examenele IELTS sa isi poate verifica usor vocabularul si cunostintele respective.

In continuare, o prezentare vizuala oferita de Oxford University Press a dictionarului Oxford Advanced Learner “, editia a 8-a, poate fi urmarita la adresa:

http://www.oup.com/shockwave_flash/elt/oald8_cd/12Mar2010-v29_demo.htm2j65taa

Asadar, vrei sa aprofundezi studiul limbii engleze? Alatura-te si tu milioanelor de oameni din intreaga lume care beneficiaza deja de cel mai modern si eficient dictionar de limba engleza!

parajumpers kodiak

Choose it! Love it! Use it!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole