Blog

Oxford Dragon School s-a intors!

Desi am aterizat in Romania pe 20 august, au fost necesare cateva zile pentru a ne dezmetici si a ne lua la revedere de la stilul de viata englezesc.

In aceste doua saptamani am avut ocazia de a face parte din Anglia, din Oxford si de a ne deschide mintile si sufletele catre aceasta tara unde, inconjurati de polonezi, spanioli, portughezi, nemti, chilieni, bulgari, francezi, chinezi, japonezi, letoni si mai ales englezi ne-am simtit ca acasa.

Am vizitat Londra, am facut punting in Oxford, am fost la Cotswald National Park, am luat cina intr-un restaurant londonez, am fost la acvariul din Londra, am asistat la spectacolele din Covent Garden, am facut o croaziera pe Tamisa, am facut mult sport, ne-am facut prieteni, ne-am distrat la cursurile de limba engleza, cu alte cuvinte ne-am distrat de minune si de abia asteptam sa ne intoarcem la anul. Dar mai bine sa las fotografiile sa vorbeasca pentru noi:

OxfordIMG_0051

 

relaxati dupa o zi de shopping

 

 

IMG_0001

disco night

IMG_0043

Bouncy Castle Night

IMG_0056IMG_0074

IMG_0096

London Eye si croaziera pe Tamisa

IMG_0147IMG_0162

punting in Oxford

IMG_0209

Cotswald Wildlife Park

IMG_0305IMG_0319

acvariul din Londra

IMG_0360

Big Ben si Houses Of Parliament

IMG_0391

excursia la bowling

IMG_0410

swimming

IMG_0426

si pozele ar putea continua la nesfarsit…

Ramai cu bine Anglia si pregateste-te caci la anul sigur vom reveni!

 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole