Blog

Participarea Shakespeare School la targul educational din Dubrovnik

English UK fair

Managementul Shakespeare School a participat in perioada 9-12 Martie la un targ de oferte educationale, tinut la Dubrovnik, in cadrul Radisson Blu Resort & Spa. Targul a facilitat intalnirea dintre scoli de limba engleza acreditate din Marea Britanie si agenti educationali, in exclusivista statiune de pe coasta dalmata.

Radisson Hotel

Participarea la targul din Dubrovnik a fost limitata la numai 70 de organizatii si a fost permisa numai centrelor membre English UK si a altor furnizori de calitate atent selectati din Europa Centrala, de Est si de Sud-Est. Scolile de limba engleza din UK si furnizori de cursuri sau agentii de turism din Europa au avut ocazia sa se cunoasca si sa dezvolte parteneriate productive si pe termen lung.

Dubrovnik fair

La cina din ultima seara tinuta in Muzeul Rupe din orasul vechi, protejat de UNESCO, am avut placerea de a-l intalni pe excelenta sa David Graeme Blunt, ambasadorul Marii Britanii in Croatia. Blunt a salutat prezenta oaspetilor de la Dubrovnik si si-a exprimat dorinta de a oferi sprijinul si in viitor a unor astfel de intalniri menite sa conduca la promovarea invatarii limbii engleze in intreaga lume.

Dinner with the ambassador

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole