Blog

Pe 7 aprilie lansam YOUth LEADership Academy!

Pe 7 aprilie lansăm programul YOUth LEADership Academy! Vom începe o serie de sesiuni interactive destinate liceenilor, prin care ei vor putea discuta față în față cu profesioniști din diverse domenii, le vor putea adresa întrebări și vor putea afla mai multe despre leadership, antreprenoriat, cum îți poți urma visul astfel încât să ai succes și sa devii un exemplu pentru comunitatea ta!

Pe 7 aprilie, Andrei Roșu, ultramaratonist, fundraiser, coach, corporatist, speaker la TEDx, Ironman, le va vorbi tinerilor despre motivație, perseverență, cum pot descoperi ce le place și cum pot excela în cariera pe care își doresc să o urmeze.

Postare Andrei Rosu 7 aprilie

 

 

 

 

 

 

Înscrierile se fac la adresa de email office@asociatiapentrueducatie.ro, cu un CV si o scrisoare de intenție. Pentru un contact cat mai bun între speakeri și participanți, locurile sunt limitate. Așteptăm înscrierea ta!

 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole