Blog

Pe drumul spre Canterbury!!

canterburyCu bagajele pregătite, cu emoţii şi voie bună ne pregătim de o experienţă britanică autentică, în oraşul medieval Canterbury.

Mâine dimineaţă plecăm spre Anglia, unde timp de două săptămâni, vom gusta din ceea ce înseamnă să fii British. Ne întâlnim la aeroport la ora 8.00 şi vom ajunge în Londra pe la ora 11.30. De acolo, pornim spre campusul universităţii Kent, una dintre primele 10 universităţi britanice, unde vom face cunoştinţă cu colegii şi staff-ul local.

Copiii participă la cursuri de limba engleză, câte 20 de lecţii săptămânal, plus toată experienţa de a interacţiona în engleză cu colegii şi toţi activity leaders, înafara orelor de curs dar şi în excursiile de care vor avea parte.

Vorbind despre excursii, trebuie să menţionăm şi locurile pe care le vom colinda. Astfel, pe 20 iulie vom vizita castelul din Dover şi catacombele acestuia, oraşul situat pe malul mării ce a fost un punct strategic în apărarea Angliei în timpul celui de-al doilea război mondial, pe 22 iulie ne găsiţi în Margate, staţiune de la malul Mării Nordului, iar în primul week-end mergem în celebrul Brighton, oraşul-staţiune preferat de britanici atunci când vara este în toi şi vor meargă la plajă.

Săptămâna următoare vom vizita celebra catedrală Canterbury, unde vom afla mai multe şi despre Geoffrey Chaucer considerat „tatăl” literaturii britanice, apoi vom merge în Broadstairs, şi vom vizita casa de vacanţă a lui Charles Dickens, şi ultima, dar nu şi cea din urmă excursie este la Londra, că doar nu puteam pleca din Anglia fără să ajungem şi aici.

Însă, în fiecare seară vom interacţiona şi cu celelate grupuri din toată lumea în cadrul activităţilor comune, precum karaoke, disco night, concursuri de cultură generală etc.

Să nu uităm însă despre după-amizele când stăm în campus şi ne jucăm fotbal, tenis, baseball, voleyball, mergem la aerobic sau în vizite locale.

Pe 1 august ne vedem la aeroport unde vă vom povesti cum este să fii englez, vă vom arată diplomele şi unii chiar se vom mândri şi cu diplome internaţionale Trinity.

Canterbury_Cathedral_02

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole