Blog

Peste 350 de cursanți înscriși la prima serie de cursuri de vară de la Shakespeare School. Sunt alese cursurile în clasă, dar și cele online.

Comunicat de presa Top 3 cele mai creative orase din Romania

În prima serie de cursuri de vară, copiii, adolescenții și adulții s-au arătat dornici să învețe limba engleză în clasă sau online, de acasă, după o metoda originală bazată de Teoria Inteligențelor Multiple. Peste 350 de cursanți din toată țara s-au înscris la prima serie a cursurilor de vară care a început din 28 iunie 2021 la Shakespeare School.

 

Shakespeare School le oferă oportunitatea cursanților de a redescoperi cursurile de engleză în clasă, la sediile din București, sau online, pe platforma ZOOM. Și nu doar celor pasionați de limba engleză care au frecventat cursurile premium în timpul anului școlar, ci cursanților din întreaga țară, care vor o experiență de învățare excepțională și unică.

 

“Da, aste adevărat: cursanții sunt determinați să continue învățarea la Shakespeare School, iar cursurile de vară au început pe 28 iunie. Ne bucură faptul că în continuare există o mare deschidere pentru metoda noastră de predare, interactivă și distractivă, pe care o aplicăm la cursurile în clasă, dar și la cele online. Atât copii, cât și adolescenți și adulți au ales să își petreacă zilele de vacanță cu folos, pentru că vara aceasta distracția și educația nu iau pauză. Îi așteptăm, cu drag, pe toți cei care vor să învețe într-un mod diferit limba engleză, alături de profesori foarte bine pregătiți, la următoarele cursuri pe care le-am pregătit vara aceasta.”

 

Cursuri în clasă sau online de limba engleză, care sunt preferințele actuale?

 

În timp ce anul precedent, cursurile online de limba engleză au fost o necesitate și o adevărată oportunitate în România, anul acesta cursurile cu desfășurare în clasă au luat din nou avânt.

 

Pe de altă parte, este evident apetitul crescut pentru învățarea limbii engleze, fie în clasă, fie în mediul virtual în rândul copiilor, al tinerilor și al adulților dornici să adauge cunoașterea acestei limbi de circulație internațională în portofoliul lor.

 

Acest lucru este dovedit și de rezultatele ultimelor sondaje realizate de Shakespeare School la nivel național:

 

  • 66% dintre părinți doresc să își înscrie copiii la cursurile de vară de engleză în clasă
  • 33% dintre părinți sunt interesați de cursurile de vară de engleză online pentru copiii lor

 

Noi suntem foarte mulțumiți de activitatea centrului de engleză Shakespeare School. Fiicele mele au făcut cursuri și cu prezență la sediu înainte de pandemie și online în timpul pandemiei. Este extraordinar faptul că fetițele noastre, datorită cadrelor didactice, ale metodelor și mijloacelor de lucru de care dispuneți, nu au făcut diferența între cursurile offline și online. Chiar dacă vom părăsi țara, ele vor continua cursurile online la Shakespeare School. Noi vă mulțumim pentru faptul că aici am găsit mediul extraordinar în care învață altfel decât la școală, în care se simt bine atunci când învață și că vin cu plăcere la cursuri. Sunteți un exemplu demn de urmat!”, ne-a mărturisit un părinte din comunitatea noastră.

 

Fiul meu participă cu drag la cursurile de la Shakespeare School. Este încântat și după terminarea cursului povestește cu entuziasm despre conținut. Pentru mine, ca părinte, acest lucru înseamnă că ceea ce faceți, faceți bine pentru a le trezi, dar și susține interesul.”, spune unul dintre părinții care apreciază metoda de predare de la cursurile Shakespeare School.

 

Vara aceasta, cursurile în clasă sau online de limba engleză reprezintă ocazia ideală pentru a face o călătorie interactivă și distractivă, din București sau din orice locație din țară. Cele patru serii de cursuri online de limba engleză organizate de Shakespeare School au următoarele date de început: 28 iunie, 12 iulie, 26 iulie și 9 august 2021.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole