Blog

Piua! – Targ pentru copii si parinti liberi

1.facebook event cover

Pe locuri, fiti gata…PIUA se intoarce!

Cea de-a 2-a editie a targului alternativ pentru copii – Piua! – se intampla in weekend-ul 1-2 Aprilie, 10:00-20:00, in cea mai creativa mansarda din centrul Bucurestiului – la Impact Hub Unirii (str. Halelor, nr.5, langa DM Unirii, cu intrare din bulevard).

Dupa o prima editie care a demonstrat tuturor ca se poate, Piua! revine cu inca 40 de branduri romanesti ce refuza sa adere la cliseele pietei mass-market pentru copii. Toate proiectele pe care le vom cunoaste la editia a 2-a vor avea in centru dezvoltarea echilibrata a celor mici: fizic, emotional si intelectual.

De ce merita sa dai o fuga pana la Piua! – cateva dintre lucrurile pe care le-am vazut la editia de anul trecut si care ne-au placut: 

1. Atmosfera! E mult mai mult decat doar un alt targ
Piua calca pe urmele Dichisar, imprumutand reteta secreta a targurilor Breslo: cea care te face sa mai ramai mult timp dupa ce ai vazut deja toti expozantii. E un motiv excelent de a-i scoate pe cei mici din casa si un loc cu adevarat fun pentru a petrece timp cu toata familia.

2. Design cu substanta pentru copii, made in RO
Niciodata nu e prea devreme pentru design si arta. La Piua ne-au demonstrat asta nume importante precum Irina Neacsu, Patrick Moraras de la Mormi, Raluca & Matei Arnautu de la Ploosh Dolls, Daniel Strugaru de la KiddoBox Toys plus multi alti creatori pe care va invitam sa ii cunoasteti in persoana.

3. Focusul pe STEM (Stiinte, Tehnologie, Inginerie si Matematica)
Ne-a placut abordarea relaxata si inclusiva a proiectelor din zona STEM. Copiii au invatat bazele programarii cu Step IT Academy, Learning HUB le-a facut introducerea prin joaca in concepte complexe ca timpul si energia, iar Devar Kids le-a trezit interesul pentru realitatea augmentata.

4. Spatiile de joaca libera
La Piua ne-am cunoscut mai bine copiii cu ajutorul Metal creativ si al specialistilor de la Centrul de psihologie creativa. I-am lasat sa exploreze turnurile multi-functionale de la Statia de joaca iar EverToys le-a pus la dispozitie cele mai captivante modele din gama lor generoasa de jucarii de inchiriat.

5. Bunatatile de la bar si prilejul de respiro pentru parinti
Pentru ca echilibrul parintilor, cu propriile lor placeri si dorinte, e la fel de important ca cel al copilului. In haosul a tot ce inseamna parenting uitam de prea multe ori ce anume ne facea sa fim “noi”, inainte de copii. Dar ne-a ajutat atmosfera Piua sa ne redescoperim la un brunch Beautyfood, dupa un mini-masaj de reincarcare de la instructorii Centrului Biofocus.

Detalii si poze pe evenimentul Facebook 

Asadar, ne vedem la Piua!, pe 1-2 Aprilie, la Impact Hub Bucuresti! 
____________________________

Despre seria de evenimente Piua
Piua! este primul targ alternativ pentru copii din Bucuresti. Creat ca raspuns la oferta existenta, este destinat exclusiv brandurilor inteligente, care respecta sensibilitatea si puterea de intelegere a celor mici si refuza sa adere la cliseele mass market ale pietei pentru copii. Piua! ofera parintilor bucuresteni o alternativa cu substanta: design romanesc de calitate si proiecte independente din zona tech, STEM & edu.

Despre organizatori – Breslo.ro
Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativa din Romania. Cu peste 165 000 de membri iubitori de design romanesc, platforma Breslo.ro este locul de intalnire al tuturor celor ce vor sa vanda online sau sa cumpere produse unicat, lucrate manual. In 8 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 190 000 de creatii originale si materiale art&hobby, castigandu-si locul ca Mecca handmade-ului autohton.

Shakespeare School este si anul acesta partener media al evenimentului!

 

2.articol poster

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole