Blog

Ploaie cu jucarii la Oradea!

Copiii din centrele sociale din județul Bihor se vor bucura de multe jucării Crăciunul acesta!

Pe 6 decembrie, voluntarii din Oradea au organizat evenimentul “Plușurile pe Teren”, un meci caritabil de baschet, in urma caruia s-au strans 15 saci cu jucarii si 3 cu rechizite, obiecte care vor fi donate centrelor sociale din judetul Bihor.

88365dcf5a455a688480ab7ff111f7d2

 

 

 

 

 

 

Foto: ebihoreanul.ro

Nu avem cuvinte să le mulțumim îndeajuns voluntarei noastre Ioana Dzițac și doamnei Andrada Marinau, coordonatoarele proiectului Engleza pentru Viață Bihor, pentru lucrurile minunate pe care le fac pentru comunitatea lor, sunt cu adevărat un exemplu pentru noi toți.

Multumim si echipei de baschet masculin CSM-U Oradea!

Sarbatori frumoase tuturor!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole