Blog

Poveste fara sfarsit…Dean Close Summer School

Poate va intrebati de ce fara sfarsit… a venit atat de firesc: stiu ca povestea a inceput a se scrie in Anglia, in timpul celor 2 saptamani petrecute la Dean Close Summer school. Dar, credeti-ma , ce mi-a fost dat sa vad in ultima zi petrecuta impreuna m-a convins ca nimic nu a luat sfarsit, ci dimpotriva.Ca desi tabara era incheiata, totul de-abia atunci a inceput, in ultima zi, in dimineata de la Premier Inn cand au inceput sa isi ia la revedere romanii de la turci, nemti, rusi, francezi, japonezi si ar putea continua lista nationalitatilor…Iar pe seara a venit randul romanilor sa isi ia la revedere de la….romani. Atatea lacrimi varsate intr-o singura zi, atatea imbratisari, promisiuni rostite , zeci de tricouri albastre pline de mesaje scrise cu pixul : I will miss you/I love you/ Friends for ever/I will never forget you!!!!!! Toate acestea m-au facut sa aleg titlul de mai sus….eu , marturisesc, nu am mai experimentat atata incarcatura emotionala de foarte multa vreme si le doresc sincer sa dureze la …nesfarsit prieteniile legate in Anglia . IMG 4017

 

Toate obiectivele propuse au fost atinse, indeplinite cu mult succes unele dintre ele!! Astfel, a sosit momentul sa va povestesc cu mandrie despre Iarina Armaselu, cursanta la Shakespeare School , care, pe langa faptul ca in vara aceasta in Cheltenham a regizat primul film din viata ei (si care a primit muulte aplauze din partea publicului), la categoria “Special Awards” a primit o diploma deosebita, creata special pentru a-i fi recunoscute meritele IMG 3961. Bravo, Iarina! Iata, eforturile tale sustinute sunt rasplatite; iti multumim pentru aceasta bucurie si …. la multe diplome in continuare!!! Keep up the good work!

Desigur, toti copiii au primit diplome la sfarsitul cursului de limba engleza desfasurat timp de 2 saptamani .Si, ca de obicei, feedback-ul profesorilor englezi a fost foarte bun. Romanii au un nivel bun al limbii engleze!

Bineinteles ca nu s-a facut doar carte cat am stat acolo:) Am fost intr-adevar la Alton Tower si ziua aceea parca a fost mai scurta decat orice alta zi….ce bine era daca ar fi ramas timpul suspendat pentru o vreme! IMG 3493

La Warwick Castle am dat mana cu istoria, ca si la Cardiff, cateva zile mai tarziu. Tot la Cardiff am mers (la propriu) pe urmele jucatorilor de rugby din echipa Tarii Galilor. Dar, intotdeauna pozele fac cat 1000 de cuvinte, asadar..IMG 3616

IMG 3897 IMG 3775 IMG 4009 Londra , Oxford, si bineinteles magazinele din Cheltenham 🙂 au fost si ele trecute pe lista locurilor dragi.

 

Dragi ne-au fost toate locurile vizitate, activitatile (mai ales cele de seara… karaoke, treasure hunt, disco, bowling), staff-ul, dar mai ales prieteniile legate si care sigur nu vor lua sfarsit odata cu vara…Daca nu ne credeti, va invitam sa mergeti doar o data in oricare din taberele din Marea Britanie ca sigur va veti dori sa repetati experienta!!! Atata doar… sa nu uitati sa ne povestiti si noua la intoarcere 🙂

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole