Blog

Povestile prind viata la Shakespeare School

Prince Charming si prietenii lui de la Shakespeare School Cu ocazia prezentarii cursurilor de vara de limba engleza pe care Shakespeare School le ofera pe perioada verii 2010, Prince Charming  si-a vizitat din nou prietenii favoriti  cursantii juniori. Cine altcineva ar fi putut sa le vorbeasca mai bine copiilor despre cursurile Welcome to Storyland decat marionata venita de pe taramul viselor si al inocentei ?

Asadar  Prince Charming, marioneta vesela si nazdravana, le-a povestit  micilor nostri cursanti despre activitatile minutate special pregatite pentru ei in lunile iunie si iulie la Shakespeare School. In minunata lume a povestilor ,Storyland, veselia si magia, jocul si povestile, le vor asigura copiilor distractia in aceasta vara si desigur  ii vor ajuta pe copii sa isi perfectioneze cunostintele de limba engleza in cel mai placut mod, alaturi de eroii de poveste.

Copii l-au ascultat cu mare drag pe eroul lor Prince Charming pentru ca sunt deja buni prieteni si se cunosc bine. Iata ce cred cei mici despre marioneta poznasa venita din lumea basmelor sa se amuze alaturi de ei:

E frumos si amuzant, zice Oana

…si are o voce pitigaiata, adauga Edi. L-as lua acasa!Prince Charming

In plus, Ioana adauga:

E dragut si as vrea sa vina si mai des la noi la curs!

De ce oare?

…pentru ca e haios si are obrajii roz! ne zice Radu.

Si pentru ca ne place vocea lui! il completeaza Mina.

Si are haine dragute! spune Ada.

Si e foarte prietenos! ne marturiseste Felicia zambind.

Iar Luca, fan declarat al povestilor cu printese si cavaleri incheie descrierea micului lor prieten:

Prince Charming are par frumos si haine frumoase ca un comandant de osti!

Suntem siguri ca Luca se va bucura foarte mult cand il va intalni la Cursurile de Vara pe King Arthur, un alt personaj legendar ce le va inveseli vara micilor cursanti! Iar dorinta Ioanei de a-l vedea mai des pe Prince Charming se va implini cu siguranta, intrucat Teacher i-a comunicat deja marionetei vesele dorinta bunilor sai prieteni si, cum primeste mereu atata atentie din partea lor, el le va inlesni calea catre invatarea eficienta a limbii engleze!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole