Blog

Primul grup pleaca spre The Big Apple

iluvny
Maine dimineata se pregateste de imbarcare primul nostru grup din vara 2009: participantii programului de vara “Discover USA”! Plecam cu un grup de 24 de tineri, cu varste cuprinse intre 14-25 ani care vor experimenta timp de 2 saptamani viata de student intr-un campus tipic american din apropiere de Manhattan.

Vom sta in campusul Universitatii Rutgers, in statul New Jersey, la doar 30 minute cu trenul de New York si de vibratia acestuia!

Dar cum va arata o zi tipica din programul nostru de vara?

In timpul diminetii, participantii vor urma cursuri de limba engleza cu profesori vorbitori nativi americani. Dar sa nu credeti ca la scoala de vara va participa numai grupul de romani: alaturi de ei vor fi si colegi de alte nationalitati, veniti din toata lumea, cu care vor avea posibilitatea sa interactioneze in limba engleza! Cursurile se bazeaza mult pe imbunatatirea vocabularului si a pronuntiei (mai putina gramatica si NO homework!).

Apoi, dupa cursurile de limba engleza urmeaza pranzul in campus, dupa care sunt organizate activitatile de dupa-amiaza. Acestea se desfasoara fie in incinta campusului (inot la piscina, gym, fitness, baschet, fotbal american, etc), fie inafara lui: vizite in orasul New York.

Urmeaza cina (tot in campus), iar dupa aceea activitatile de seara bineinteles: de la disco la karaoke, de la meci de baseball pana la spectacol pe Broadway, cu siguranta va fi ceva pe gustul fiecaruia!

Cam asa arata fff pe scurt o zi din programul de vara all-inclusive “Discover USA”!

Sunt convinsa ca toti participantii se vor intoarce cu multi prieteni noi, un bagaj plin de amintiri si momente de neuitat, dar si cu un accent americanesc de invidiat!

Va las pentru ca maine ne asteapta un zbor lung, insa dupa aproximativ 11 ore vom ateriza pe taramul tuturor posibilitatilor!

Peste 2 saptamani cand ne vom intoarce va povestim cum a fost, ce am vizitat prin NY si in imprejurimile acestuia, va vom oferi impresiile participantilor dar si multe, multe poze!!! Asa ca, tineti aproape pentru a fi la curent cu ultimele noutati!

In final, un mic filmulet cu imagini din New York, pentru a intra in atmosfera unuia dintre cele mai “exciting” locuri din lume:

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole