Blog

PRO TV…despre cursurile de la Shakespeare SchoolAcesta este interviul filmat cu directorul Shakespeare School, Adriana Alionte cu ocazia conferintei de presa organizate de noi acum 2 saptamani (vezi Presa la Shakespeare School).
In acest scurt material aveti ocazia sa aflati mai multe despre cursurile noastre, filosofia Shakespeare School si modul de predare.

Reporter: Ioana Santa, Pro TV

Maine: continuarea materialului – va contine un interviu cu 2 mame ale cursantilor nostri! Stay tuned!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole