Blog

Profesori Castigatori – 2013 Shakespeare School Essay Competition

IMG_2914

Felicitari!

Marele castigator (cei mai multi elevi inscrisi la Essay Competition – editia a V-a) al concursului pentru profesori este dna. profesoara Roxana Neatu de la Colegiul National “Matei Basarab” din Bucuresti. Dna. prof. Neatu a castigat premiul I, adica participarea ca profesor coordonator in tabara de 2 saptamani la University College London din Marea Britanie.

20 de profesori din Romania au castigat un curs de training online la concursul national de creatie in limba engleza „2013 Shakespeare School Essay Competition” – ei sunt profesorii care au avut, dupa dna. prof. Neatu, cei mai multi elevi inscrisi la editia de anul acesta a competitiei organizate de Asociatia Shakespeare School pentru Educatie.

1. Elena Andrei – Liceul Economic – Buzau
2. Nathalie Dufaux – Lycée français Anna de Noailles – Bucuresti
3. Natalia Cosovanu – Scoala Gimnaziala “Bogdan Voda” – Milisauti, jud. Suceava
4. Elena Sticlea – Colegiul National Gheorghe Lazar – Bucuresti
5. Elena Roxana Ticuta – Liceul Teoretic “Ion Cantacuzino” – Pitesti, jud. Arges
6. Simona Kramer – Colegiul National” Moise Nicoara” – Arad, jud. Arad
7. Liana Stoian – Colegiul National de Informatica Tudor Vianu – Bucuresti
8. Ana Maria Bostan – Scoala Gimnaziala Cleja – Cleja, jud. Bacau
9. Boncea Mihaela-Izabela – Liceul Teoretic “Emil Botta” – Adjud -jud. Vrancea
10. Liliana Toldea – Colegiul National de Informatica “Traian Lalescu” – Hunedoara
11. Geta Vaduva – Liceul Teoretic “Marin Preda” – Turnu Magurele, jud. Teleorman
12. Monica Boier – Liceul de Arte – Baia Mare, jud. Maramures
13. Cornelia Platon – Liceul Teoretic “Alexandru Papiu Ilarian” – Dej, jud. Cluj
14. Delia Dumitriu – Colegiul National I.L Caragiale – Bucuresti
15. Daniela Alexandru – Liceul Teoretic “Aurel Vlaicu” – Breaza, jud. Prahova
16. Monica Kirita – Liceul Teoretic Ioan Petrus – Otopeni, jud. Ilfov
17. Dalila Mocodean – Colegiul Tehnic “Grigore Moisil”- Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud
18. Marciana Streza – Colegiul National ”Radu Negru” – Fagaras, jud. Brasov
19. Alina Patrunjel – Colegiul National “Alexandru Ioan Cuza” – Focsani, jud. Vrancea
20. Mariana Vintu – Scoala Gimnaziala Grigore Tocilescu – Bucuresti

 

Apreciem in mod deosebit activitatea lor si faptul ca s-au implicat in sustinerea tinerilor creativi, talentati si pasionati de limba engleza. Le multumim pentru coordonarea si indrumarea a unui numar important de elevi participanti la concursului national de creatie in limba engleza Shakespeare School Essay Competition si ne face mare placere sa le oferim un Certificat de Merit pe care il pot adauga la portofoliu.

Cea de-a cincea ediţie a compeţitiei s-a bucurat de un mare succes! Suntem mandri si bucurosi deoarece competitia a făcut înconjurul ţării, s-au inregistrat 4000 de eseuri în limba engleză trimise de elevi din peste 500 de localitati din întreaga ţara, din absolut toate judetele.

Ceremonia de premiere a marilor finalisti, deschisa de Maia Morgenstern, ambasadorul competitiei a avut loc joi, 13 iunie intr-un cadru festiv si a fost plina de momente emotionante. La festivitate au participat Anca Pegulescu – Inspector General la Ministerului Educaţiei Naţionale, Liliana Toderiuc – Inspector General Adjunct la Ministerul Educatiei Nationale, Stanimira Giorgieva şi Septimiu Postelnicu – vicepreşedinţi Unicredit Tiriac Bank, Roxana Ene – reprezentant British Council, poetul Răzvan Ţupa şi curatorul de fotografie Constantin Nimigean.

Va multumim ca ati sprijinit demersul nostru care are drept scop promovarea creativitatii tinerilor in limba engleza si apreciem implicarea dumneavoastra.

Va dorim o vara frumoasa si speram sa continuam colaborarea si pe viitor, pentru urmatoarea editie a competitiei ce se va lansa in februarie 2014! Va dorim sa aveti cat mai multi elevi care sa va ofere satisfactii in plan profesional.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole