Blog

Profesorii de engleza au "mancat" cartile la Conferinta!!!

La cocktailul oferit de Fischer International, organizatorul Conferintei Nationale a profesorilor de engleza, desfasurata la Rin Grand Hotel, pe 8-9 mai, profesorii C2010-657  au simtit la modul propriu “gustul” cartilor unor autori de renume international in domeniul predarii limbii engleze, veniti din Anglia sa prezinte participantilor ultimele C2070-585  noutati in domeniu.

torturiCum a fost acest lucru posibil? Ei bine, la finalul cocktail-ului SURPRIZA: in lumina artificiilor s-au oferit invitatilor spre degustare 5 torturi (foto cakes) in forma de carte si cu imaginea copertilor unor carti prezentate la conferinta chiar de autorii lor: reputatul Jeremy Harmer, unul dintre “parintii” metodologiei de predare a limbii engleze, David Evans, Paul Rogers, Gary Anderson, Andrew Wright.

 

Ideea originala a organizatorilor, care de altfel s-au intrecut pe sine in a oferi cat mai multe surprize participantilor, realizand un eveniment de inalta tinuta profesionala, a fost primita cu mult entuziasm de tot invitatii care au savurat “deliciul” cartilor englezesti!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole