Blog

Public Speaking Competition 2016 si-a desemnat castigatorii

DSC01667
Cei mai buni tineri oratori, cursanti Shakespeare School, au fost premiati in cadrul Finalei “Public Speaking Competition”, un nou concurs intern dedicat copiilor care care urmeaza cursul Success with Public Speaking”.

La runda finala, care a avut loc pe 12 iunie, in sala de Festivitati a Scolii Ferdinand I din Bucuresti, au participat 19 dintre cei mai iscusiti in arta vorbitului in public. Acestia au sustinut cate un discurs de 2 minute pe o tema aleasa, urmat de 3 intrebari din partea partea publicului.

Speech-urile lor au fost jurizate de profesori Shakespeare School cu experienta in domeniul pregatirii si evaluarii discursurilor in limba engleza (conform baremului impus de Regulamentul concursului).

Misiunea acestora a fost una dificila, toti concurentii fiind deosebit de bine pregatiti.

Chiar daca inca foarte tineri (13-14 ani) cursantii au dovedit ca pot stapani excelent arta oratoriei. Discursurile prezentate in etapa finala au fost extrem de bine construite si solid argumentate, cursantii demonstrand astfel ca au inteles perfect care sunt factorii pe care un astfel de discurs trebuie sa ii contina pentru a atrage atentia publicului.

Ideea acestei noi provocari s-a nascut din convingerea ca arta vorbitul in public este unul dintre cele mai importante atuuri pe care le tinerii le pot dobandi in formarea lor. De asemenea, concursul “Public Speaking Competition” sustine demersul nostru de a oferi cursantilor mai multe decat limba engleza. Ii incurajam sa-si exprime ideile liber si cursiv in limba engleza, dar si sa participe la activitati care sa le dezvolte abilitati practice.

In ordinea punctajelor obtinute, au fost desemnati si premiati urmatorii castigatori:

Premiul 1: Nectaria Vasile, Nicolae Filat, Theodor Matei

Premiul 2: Miruna Matei, Damian Botofei, Dennis Cratau

Premiul 3: Irina Pretorian

Honorable Mention: Dragan Andreea

Creativity Award: Ana Dragucian

Printre finalisti s-au mai numarat: Vlad Costin Andrei, Peligrad Ana, Maier Corin, Ionescu Bianca, Hempel Matei, Gemil Bilqis, Dumitru Eva, Croicia Rares Alexandru, Olivia Ionita, Achim Alexandra, care au primit Certificate de participare.

Felicitam toti finalistii pentru performanta lor si le multumim pentru participare.

Totodata, ii incurajam pe cat mai multi dintre cursantii nostri sa aleaga o astfel de experienta.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole