Blog

Ramai cu bine Shakespeare! Pe vara viitoare!

Astazi a luat sfarsit si ultima perioada de cursuri de vara la Shakespeare School. Despartirea a fost una emotionanta si cu multe pareri de rau. Bineinteles ca nu puteam spune la revedere lui Shakespeare fara a mai pune o data in scena toate piesele cu care ne-a incantat in aceasta perioada. Actorii au fost la inaltime dedicandu-se total si fiind si in ton cu vremea marelui Shakespeare. Puteti vedea cateva dintre scenele pe care le-am filmat  in pozele de mai jos:

100 0275

 

Saraca Hermia priveste invidioasa cum cei doi barbati, Demetrius si Lysander, o curteaza pe Helena in Visul unei Nopti de Vara…

 

 

 

 

100 0277

 

 

Asta pana cand Hermia nu mai rezista si o provoaca pe Helena la lupta, precum se intampla de altfel si cu cei doi, Lysander si Demetrius…

 

 

 

 

 

100 0279

 

Romeo si Julieta isi declara dragoste vesnica in renumita scena a balconului…

100 0282

 

 

 

 

 

 

 

100 0283

 

 

Curioasa Beatrice trage cu urechea la conversatia dintre Ursula si Hero in care cele doua vorbesc despre cat de indragostit este Benedick de Beatrice in Mult Zgomot pentru Nimic…

 

 

 

100 0290

 

 Cele doua cupluri din Imblanzirea Scorpiei fiecare cu stilul lui: in stanga indragostitii Bianca si Lucentio iar in dreapta incapatanata Kate si curajosul sot Petruchio care va reusi sa o imblanzeasca…

 

 

 

 

Si daca din poze vi se pare ca ne-am distrat copios la curs, va spun un secret, chiar asa si este, cum de altfel o recunosc chiar ei, micii dar temerarii actori:

Alex Dumitru: “Eu am fost foarte fericit pentru ca am invatat o engleza “dramatica” si am cunoscut persoane foarte dragute.”

Mircea Ionescu: “A fost foarte distractiv cursul!”

Ana Maria Ionita: “A fost fantastic! Cursul a fost foarte amuzant si extrem de interesant. Chiar simt ca m-am indragostit de Shakespeare. Am cunoscut niste copii foarte haiosi si o profesoara cool si draguta. Iti multumesc foarte mult pentru asta, Shakespeare School! Si…ne vedem vara viitoare!””

Diana Bularda: “La acest curs am invatat foarte multe despre Shakespeare dar cel mai important lucru a fost ca am invatat sa am incredere in propriile forte fiindca pot! Mi-am facut niste prieteni foarte buni incluzand-o pe teacher. Mi-a placut teacher foarte mult pentru ca stia cum sa ne faca sa intelegem piesele si cuvintele necunoscute si ca ne facea sa ne simtim mai importanti si mai destepti decat poate vom fi vreodata. Am interpretat foarte multe roluri si la sfarsit chiar ne-am imbracat precum personajele lui Shakespeare. Ne-am uitat la filme si am luat parte la multe jocuri. A fost fantastic. O sa vin si vara viitoare. P.S.: Chiar m-am indragostit de Shakespeare!!! ”

100 0313

 

Acestea fiind zise, nu-mi ramane decat sa va urez o vara cu cel putin la fel de multe aventuri ca si in piesele lui Shakespeare si sa ne revedem cu bine din toamna!!!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole