Blog

Rebranding Shakespeare School: un nou logo!

LogoDe curand am introdus un nou logo pentru Shakespeare School: arata ca un “coat of arms“, care credem noi ca ne reprezinta mult mai bine! Este o schimbare destul de importanta, avand in vedere ca de 7 ani noi foloseam globul drept logo!

Are si o poveste destul de interesanta, fiecare simbol din interior avand semnificatia lui, putand fi interpretate astfel:

trandafirii albi sugereaza inocenta si candoarea copiiilor care vin la cursuri la Shakespeare School. De asemenea, se poate vedea pasiunea noastra pentru trandafiri la sediul central, unde avem o superba gradina de trandafiri! Insa trandafirii albi reprezinta din punct de vedere al simbolisticii puritatea, gratia si frumusetea tuturor cursantilor nostri!

– simbolul din dreapta poate fi interpretat in 2 moduri: fie ca o stea– centrul nostru calauzeste si inspira, sugereaza excelenta, ambitia noastra de a fi mai buni decat s-au asteptat cursantii nostri, “the sky is our limit”, fie ca o busola, sugerand caracterul international al limbii engleze, dar care se leaga si de activitatea noastra de a organiza scoli de vara in strainatate (UK, SUA)

cununa de lauri sugereaza succesul, triumful la examenele Cambridge al cursantilor nostri, avand o promovabilitate de aprox 95-97%

Din punctul de vedere al simbolisticii culorilor, rosul visiniu sugereaza ambitia noastra si curajul de a inova mereu- de aici si sloganul “Limba engleza ALTFEL”, iar albastrul pacea si unitatea din echipa Shakespeare School! De asemenea, patratele din scut sugereaza constanta, loialitatea fata de cursantii nostri si faptul ca mentinem acelasi standard cu care i-am obisnuit.

Voi ce parere aveti de noul nostru logo si de cum se interpreteaza simbolurile din interiorul sau?

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole