Blog

Retrospectiva unei veri cu caracter! (I)

E Lipciuc1Iata-ne ajunsi la sfarsitul primei saptamani de cursuri aici la Shakespeare School. Au fost 6 zile pline de antren, veselia, jocuri si surprize in care, fie ne-am bucurat de reintalnirea cu colegii si profesorii nostri ?de la engleza?, fie ne-am facut prieteni noi!? Si fiindca avem multe sa ne spunem in limba engleza, nu se putea sa nu amintim si de vacanta de vara de anul acesta, care a revenit in memoria noastra, nu doar datorita vremii calduroase ci si prin evocarile noastre entuziaste!

Dupa cum poate stiti deja la Shakespeare School, momentul cel mai asteptat al unei vacante de vara ,cu caracter? il reprezinta participarea la o scoala de vara in Marea Britanie. Cei mai ?norocosi? participanti au fost cei care prin efortul depus, au reusit sa castige participarea la o astfel de de tabara prin participarea la Essay Competition 2012.

Castigatorii locurilor 1 si 2 la cele 2 categorii de varsta ale competitiei va vor impartasi in acest inceput de nou an scolar, prin intermediul blogului nostru,? amintirile si impresiile cu care s-au intors din Anglia!

Asadar haideti sa facem cunostinta cu primul dintre premianti:? Lipciuc Emauel din Bucuresti, castigator al Premiului I la categoria de varsta 11-14 ani. Emanuel a avut astfel sansa sa petreaca 2 saptamanai la Clifton College, Anglia! Ce a insemnat pt el aceasta experienta?

Chiar daca era dormitorul unui colegiu, m-am simtit acolo ca la un hotel de 4 stele, numai ca fara room service.?Excursille au fost si clifton departureele minunate! In orice moment al zilei, cand nu aveai cursuri cu profesori amuzati si plini de idei taznite,?erau in program activitati din cele mai variate. Nu mai insist asupra ?facilitatilor sportive ?deoarece gama de sporturi era uriasa! In plus colegii erau foarte de treaba si a fost distractiv sa intalnesc copii din zeci de alte tari!

Nu ma pot gandi la un alt mod mai bun in care as fi preferat sa petrec??doua saptamani! Va multumesc din nou, Shakespeare School, pentru aceasta oportunitate minunata!?

 

Saptamana viitoare vom afla impresiile de calatorie ale Alexandrei Laura Ghitoi, asadar…

Stay tuned!!!!?

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole