S-a incheiat 2010 Shakespeare School Essay Competition!

Dupa ce Essaya facut inconjurul tarii si a adunat mii de eseuri de la fani ai limbii engleze (intr-un ritm ametitor la care nici serverul nostru nu a mai putut tine pasul!), iata ca am ajuns la finalul 2010 Shakespeare School Essay Competition!

Succesul competitiei ne bucura enorm, dar iata ca ne-a creat si dificultati tehnice! Tocmai datorita numarului mare de eseuri primite care au blocat serverul, am fost nevoiti sa prelungim inscrierile cu inca o zi (pana pe 6 mai).┬á De aceea, vom anunta finalistii pentru fiecare dintre cele 2 categorii de varsta in parte in data de 25 mai (cu doar o zi mai tarziu decat am promis initial). Speram ca pe viitor, la urmatoarele concursuri la care mai participati, sa nu mai fiti vizitati de “muza inspiratiei” pe ultima suta de metri, tocmai pentru a evita problemele de acest gen! ­čÖé

Dar, all’s well that ends well….si cu siguranta cei mai talentati dintre voi se vor intoarce acasa cu o valiza cu premii, iar restul de participanti cu un Certificate of Attendance tocmai bun de inramat, dar si cu mandria de a fi participat la un concurs national de creatie in limba engleza! Pana la urma a fost o ocazie excelenta de a va pune in valoarea creativitatea, cunostintele de limba engleza, originalitatea asa ca meritati cu totii din plin FELICITARILE noastre!

Fiti convinsi ca ne asteapta o munca grea de acum inainte, iar cei 15 finalisti de la fiecare categorie de concurs vor fi cu adevarat norocosi sa fie selectati dintre miile de participanti din toata tara! Sarcina juriului nu va fi deloc usoara, lupta este stransa, procesul de evaluare laborios, insa entuziasmul cu care ati raspuns provocarii noastre si efortul depus de voi toti ne incurajeaza si ne insufla putere de munca! ­čÖé

Cei care s-au incumetat sa raspunda provocarii noastre, au putut sa participe la una dintre cele 2 categorii de varsta 11-14 ani, respectiv 15-19 ani. Temele au fost incitante, adecvate fiecarei varste in parte: pentru elevii de gimnaziu “Imagineaza-ti o calatorie de o zi in lumea eroului tau preferat!“, iar pentru liceeni “Rolul si viitorul site-urilor de social networking hi5 si Facebook“. Insa efortul depus nu a fost in van, caci au avut sansa sa intre in cursa pentru una dintre scolile de vara de limba engleza din Anglia:┬áOxford, Cambridge sau St. Michael’s College!

Multumim tuturor participantilor pentru ca au dovedit ca sunt fani adevarati ai limbii engleze si au avut curajul sa-si impartaseasca ideile creative cu noi (in limba engleza), dar multumiri speciale dorim sa le acordam si profesorilor care i-au indrumat! Cu ajutorul sponsorilor nostri Diverta, Fischer International si Mirunette International Education, dar si cu sprijinul Consiliului Britanic si al inspectoratelor scolare, profesorii din toata tara au fost informati de competitia de eseuri organizata de Shakespeare School. Acestia s-au aratat extrem de receptivi si si-au incurajat elevii sa participe la concursul nostru de eseuri! Drept urmare, ii felicitam pe toti profesorii care si-au informat si indemnat elevii sa profite de aceasta oportunitate educationala!

Nu in ultimul rand, multumim partenerilor media care ne-au ajutat sa popularizam acest concurs si carora li se datoreaza in buna masura succesul acestuia: blogul amdoar18ani.ro, Radio Romania Actualitati, 24fun.ro, Jurnale.ro, Wall-street.ro, calificativ.ro, clopotel.ro, studentie.ro !

Suntem extrem de nerabdatori sa ii cunoastem pe cei mai talentati dintre voi in cadrul selectiei finale: interviurile din week-endul 29-30 mai cu cei 15 finalisti de la fiecare categorie de varsta in parte (11-14 ani, respectiv 15-19 ani)! Acestea vor fi desfasurate la sediul Shakespeare School din Str. Dimitrie Racovita, nr.11, sector 2, Bucuresti, pe baza unui orar anuntat in prealabil.

Insa pana atunci, va invitam sa va abonati la blogul Shakespeare School pentru a fi la curent cu ultimele noutati (puteti primi prin e-mail de fiecare data cand scriem ceva nou)! Keep an eye on us! ­čÖé

Once again, congratulations to all of you!!!!

Si in loc de orice incheiere, va oferim o poezie excelenta primita de la Andreea Itu, castigatoarea premiului I la 2009  Shakespeare School Essay Competition (categoria de varsta 11-14 ani), postata pe blogul nostru ca si comentariu:

Another mission

By Andreea Itu

 

Set your imagination free, then take out your pen,

Get ready, because Shakespeare School has challenged us again!

ItÔÇÖs time that we took our chance, showed our creation

And battled with the children from all around the nation!

 

So letÔÇÖs go on an one-day trip to our heroesÔÇÖ lands,

Live like them, see how theyÔÇÖre like and meet all their friends.

And if our journeyÔÇÖs fun enoughÔÇŽweÔÇÖll win

A summer camp in England , we have never seen!

 

We just donÔÇÖt need anything, only some inspiration,

Now, what are you waiting for, use your imagination!

Because this year, too, you are on mission,

To win Shakespeare SchoolÔÇÖs Essay Competition!

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive