S-au desemnat castigatorii concursului Study Abroad: I CAN!

Multumim tuturor celor care au participat la concurs, au raspuns provocarii de a-si imagina ca aplica la o universitate brianica si care au dovedit prin eseul lor ca vor sa plece la studii in Marea Britanie, FELICITARI!

Nu in ultimul rand, multumim partenerilor nostri  de la studentie.ro care ne-au sprijinit in organizarea concursului! De altfel pe site-ul lor s-a afisat lista castigatorilor!

Iata premiile puse in joc:

Premiul I: trainingul Main Course ( (week-endul 27-28 martie), recomandat tuturor celor care se afla la prima aplicatie pentru o universitate britanica, in valoare de 299 RON

Premiul II: serviciul de consiliere pe eseu Personal Statement SOS (disponibil online), incluzand ore de consultanta nelimitata, in valoare de 250 RON

Premiul III: o reducere de 50% la trainingul Main Course (week-endul 27-28 martie), reducere in valoare de 150 RON

Eseurile castigatoare vor fi postate si pe blogul nostru!

Totusi, pe langa acestea am dorit sa oferim si 5 premii speciale unor eseuri competitive, care am decis ca merita o reducere de 25% la trainingul Main Course!

In plus, tututor celorlalti participanti le oferim un premiu de incurajare: o reducere de 15% la Main Course, pentru efortul depus! Spre exemplu, eseul “What is love?” by Avram Cosmina care ne-au impresionat in mod deosebit, desi nu respecta cerinta concursului (si deci nu a putut fi premiat) a fost publicat si pe pagina noastra de Facebook!

Felicitari TUTUROR participantilor si sunteti asteptati cu drag la trainingul Main Course – cursul general recomandat tuturor celor care se afla la prima aplicatie!

Iata care este programul trainingului din acest week-end:

Ziua 1. SelectiaUCL main building

Sambata, 27 martie 2010

14,00-14,30: Inregistrarea participantilor
14,30-16,30: Training
Educatia Universitara in Marea Britanie
Statutul studentului international
16,30-17,00: Coffee break
17,00-18,30: Training
Selectia cursului
Selectia universitatii
Viata de student in UK
Ziua 2. Aplicatia

Duminica, 28 martie 2010

9,30-10,00: Coffee wake-up
10,00,12,00: Training
Etapele aplicatiei
Eseul personal

12,00-12,30: Coffee break
12,30-14,00: Training
Scrisoarea de recomandare
Raspunsurile
Viata de student in UK

Si chiar daca cu siguranta acela va fi un weekend plin, salveaza zeci de ore de cautare dezordonata iar la sfarsit participantii vor sti exact ce au de facut in fiecare etapa a admiterii!

Locatie desfasurare Main Course (27-28 martie):
noul sediu Shakespeare School
Str. Dimitrie Racovita, nr. 11, sector 2, Bucuresti (zona Izvorul Rece)

Pentru a beneficia de reducere si a-si rezerva un loc la trainingul Main Course din acest week-end (27-28 martie), toti concurentii trebuie sa completeze un formular de inscriere pana Vineri, 26 martie pe site-ul nostru la: https://www.shakespeare-school.ro/wp/cursuri/destination_uk/inscriere.html ! Va asteptam!

Cambridge University
Cambridge University

You CAN study abroad!

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive