Blog

Salut! ?Hola! Hello! Bonjour! Hallo!

LinguafestPentru ca a fost o saptamana speciala in care s-a celebrat Ziua Europeana a limbilor, Shakespeare School a sarbatorit asa cum stie mai bine: a declarat 26 si 27 septembrie zile cu porti larg deschise pentru toti curiosii si iubitorii de limba engleza.

Cei interesati au avut posibilitatea sa cunoasca profesorii si cursantii Shakespeare School, dar mai ales au putut simti atmosfera calda si distractiva de la cursuri, evidentiata prin metoda de predare interactiva si moderna, ce reprezinta o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple.

DSC04153Mai mult decat atat, Shakespeare School a reprezentat Asociatia pentru calitatea serviciilor lingvistice (QUEST) in cadrul LinguFEST, eveniment organizat de Reprezentanta Comisiei Europene in Rom?nia (RCE), Agentia National? pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP), Departamentul pentru Relatii Interetnice din cadrul Guvernului Romaniei, Primaria Municipiului Bucuresti, ArCuB si centre din reteaua EUNIC.

DSC04101In scopul promovarii multilingvismului si multiculturalitatii, LinguaFest a insemnat teatru de improvizatie, proiectii de filme, LearnEnglish Mobile ? jocuri pe smartphone, improvizatie lingvistica si multe alte reprezentatii create pentru si impreuna cu copiii si tinerii pasionati de limbi straine.

Pentru cei care indragesc limba engleza, Shakespeare School si-a propus sa continue sarbatoarea prin campania:
ENGLISH ? Your Way to Success.
Ce vom face mai exact? Incurajam tinerii sa obtina un certificat international de limba engleza prin desfasurarea unor ateliere gratuite despre examenele Cambridge si testul IELTS. Toate aceste se vor organiza in scoli, licee si la sediul Shakespeare School ? Victoriei.

Pentru a fi la curent cu toate noutatile Shakespeare School te invitam sa fim prieteni si pe Facebook.

Best of luck with your foreign languages studies!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole