Blog

Saptamana Parintilor, Carnavalul verii si Expozitie de carte!

DSC00933
Inca de ieri a inceput Shakespeare School Summer Carnival, momentul din an in care cursantii nostri mai mici se distreaza cel mai bine!
DSC00965
DSC00983Pe parcursul urmatoarelor 2 saptamani, juniorii  nostri se vor “da in spectacol”, in sensul bun al cuvantului, incluzand: mici scenete, muzica live :), decernarea diplomelor de absolvire a cursului si multa voie buna!

I-am invitat si pe parintii juniorilor sa se bucure de toate acestea, in cadrul Parents’ Weeks!

DSC00981

In paralel, se desfasoara un Book Fair in gradina centrului nostru: multe carti, CD-uri si alte materiale de invatare a limbii engleze sunt expuse si isi asteapta loc in rafturile din biblioteca juniorilor!
DSC00971
DSC00968In randul cursantilor nostri am popularizat campania “Cartile- prietenii copiilor“. Dorim sa stimulam cursantii sa citeasca in limba engleza, mai ales pe perioada vacantei de vara in ideea de a nu pierde contactul cu limba engleza timp de mai multe luni!

Pe scurt: trandafiri infloriti, multe carti, dar si multa veselie in aceasta perioada la Shakespeare School!
DSC00929

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole