Au mai doar cateva zile pana la deschiderea oficiala a noului nostru centru, din zona Brancoveanu (strada Martisor nr. 36). Va invitam in perioada 17-21 iulie la o serie de ateliere gratuite de limba engleza adaptate pentru mai multe categorii de varsta (4 – 19 ani). Avem o surpriza si pentru parinti, un seminar gratuit despre educatia pozitiva a copiilor.

Pentru a participa la aceste ateliere va rugam sa completati formularul din josul paginii.

Programul evenimentelor aici:

LUNI – 17 IULIE

11:00 – 12:30 – Atelier gratuit “Developing Speaking Skills for Cambridge exams: KET&PET” (gimnaziu)

Atelierul Developing Speaking Skills for Cambridge exams pentru nivelele KET/ PET  ii va purta pe participanti prin toate partile probei orale a acestor examene, ajutandu-i sa isi dezvolte abilitatile de exprimare in limba engleza conform cu standardele Cambridge. Elevii vor avea ocazia de a se familiariza cu cerintele si modul de evaluare din cadrul examenelor KET si PET, prin interactiunea cu profesorul dar si prin activitati de echipa. Nu in ultimul rand, participantii vor afla strategii de pregatire si de abordare a probei de examen, menite sa ii ajute sa isi imbunatateasca fluenta si acuratetea in limba engleza.

13:00 – 15:00 – Program Testari gratuite (8 – 19 ani) 

16.30 – 17:30 – Atelier gratuit “Patch&Robby” (4 – 6 ani – prescolari)

Atelierul le face cunostinta celor mici cu Patch si Robbie – doua personaje simpatice care vorbesc doar in limba engleza. La fiecare intalnire, cei mici se intrec in concursuri amuzante si atractive. Astfel, pe langa partea distractiva, cei mici dobandesc foarte multe cunostinte noi de limba engleza.

18.00 – 19:00 – Atelier gratuit “Hello, Ziggy&Zaggy” (cls 0 si cls I)

Ziggy si Zaggy sunt doua personaje haioase din cartea „Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland”. Cei doi isi iau in serios rolul de pedagogi si ii indruma pe copii intr-o calatorie pe taramul limbii engleze, in care ei „prind” cuvintele pe nerasuflate, joaca e la ea acasa, iar bucuria e in toi.

 

MARTI – 18 IULIE

 11:00 – 13:00 – Atelier gratuit Debate Club (liceeni 15 – 19 ani) 

Procesul de comunicare este unul dintre cele mai complexe eforturi pe care le facem in fiecare zi, indiferent cui si cum ne adresam. Clubul de dezbateri isi propune asadar sa ii ajute pe liceeni sa devina constienti ca procesul de comunicare urmeaza o structura clara, in care motiunea, argumentele si criteriile ce le definesc alcatuiesc un tot unitar.

13:00 – 15:00 – Program Testari gratuite (8 – 19 ani)

16.30 – 17:30  – Atelier gratuit “My Summer Adventure” (cls II – III)

Copiii vor desoperi universul fermecat al indragitilor eroi de poveste si al prietenilor acestora; vor exersa limba engleza si se vor distra alaturi de ei prin competitii si jocuri, iar la final vor sti ce inseamna sa fii un erou de legenda!

18.00 – 19:00  – Atelier gratuit “Around the World in 10 Days” (cls IV – VI)

Atelierul “Around the World in 10 Days” este gandit ca o calatorie plina de aventura in universul diverselor culturi fascinante din intreaga lume, in care copiii exerseaza limba engleza, isi imbogatesc vocabularul si capata fluenta in exprimare.

 

MIERCURI – 19 IULIE

11:00 – 12:30 – Atelier gratuit “Developing Speaking Skills for Cambridge exams” (liceu – nivel intermediar/avansat)

Atelierul Developing Speaking Skills for Cambridge exams pentru nivelele FCE/CAE ii va purta pe participanti prin toate partile probei orale a acestor examene, ajutandu-i sa isi dezvolte abilitatile de exprimare in limba engleza conform cu standardele Cambridge. Se vor familiariza cu cerintele si modul de evaluare din cadrul examenelor Cambridge, prin interactiunea cu profesorul dar si prin activitati de echipa. Nu in ultimul rand, participantii vor afla strategii de pregatire si de abordare a probei de examen, menite sa ii ajute sa isi imbunatateasca fluenta si acuratetea in limba engleza.

13:00 – 15:00 – Program Testari gratuite (8 – 19 ani)

16.30 – 17:30 – Atelier gratuit “Patch&Robby” (4 – 6 ani – prescolari)

Atelierul le face cunostinta celor mici cu Patch si Robby – doua personaje simpatice care vorbesc doar in limba engleza. La fiecare intalnire, cei mici se intrec in concursuri amuzante si atractive. Astfel, pe langa partea distractiva, cei mici dobandesc foarte multe cunonstinte noi in limba engleza.

 18.00 – 19:00 – Atelier gratuit “Hello, Ziggy&Zaggy” (cls 0 si cls I)

Ziggy si Zaggy sunt doua personaje haioase din cartea „Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland”. Cei doi isi iau in serios rolul de pedagogi si ii indruma pe copii intr-o calatorie pe taramul limbii engleze, in care ei „prind” cuvintele pe nerasuflate, joaca e la ea acasa, iar bucuria e in toi.

 

JOI – 20 IULIE

11:00 – 13:00 – Atelier gratuit Debate & Public Speaking Club (13 – 14 ani)

Care sunt Ingredientele principale ale acestui atelier? Conversatia libera in limba engleza, studiul tehnicilor de vorbit in public, dar si multe notiuni noi de vocabular ce vor fi asimilate, cu ajutorul temelor haioase, jocului si lucrului in echipa. Toate acestea intr-o atmosfera relaxanta si plina de buna dispozitie.

13:00 – 15:00 – Program Testari gratuite (8 – 19 ani)

16.30 – 17:30  – Atelier gratuit “My Summer Adventure” (cls II – III)

Copiii vor desoperi universul fermecat al indragitilor eroi de poveste si al prietenilor acestora, se vor distra alaturi de ei prin competitii si jocuri, iar la final vor sti ce inseamna sa fii un erou de legenda!

18.00 – 19:00  – Atelier gratuit “Around the World in 10 days” (cls IV – VI)

Atelierul “Around the World în 10 Days” este gandit ca o calatorie plina de aventura in universul diverselor culturi fascinante din intreaga lume, in care copiii exerseaza limba engleza, isi imbogatesc vocabularul si capata fluenta in exprimare.

18.00 – 19.00 – Bright Parents – „Cum sa „hranim” stima de sine a copiilor?”

 Esti un parinte preocupat de imbunatatirea relatiei cu copilul sau? Iti doresti sa afli cum poti creste increderea si stima de sine a copilului tau? Te invitam la evenimentul nostru unde vei descoperi cum sa iti cresti copilul cu mentalitate de invingator.

Speaker: Nicoleta DINESCU – Director Academic Shakespeare School, profesor de limba engleza cu peste 15 ani experienta in predare pentru diferite grupe de varsta, teacher trainer, autor de cursuri de limba engleza si co-autor al volumelor pentru copii „Ziggy si Zaggy: Adventures in Englishland”, „Ziggy si Zaggy in Storyland” si nu in ultimul rand mama unei fetite de 5 ani.

 

VINERI – 21 IULIE

10:30 – 12:00 – “Detective Shakespeare” (gimnaziu)

L-ati vazut cumva pe Shakespeare? Parea ca isi verifica Facebook-ul intr-un Starbucks, dar nu suntem siguri. Cine a zis ca Shakespeare trebuie sa fie invechit? Va vom demostra ca nu e chiar asa. Avem mistere de rezolvat, masti de purtat, concursuri, filmulete in limba engleza, lucru in echipa. Deghizati in detectivi, copiii vor descoperi amanunte din viata celebrului autor, titlurile pieselor lui, precum si citate celebre din acestea. Asa ca to be or not to be …a modern detective?

 12:00 – 16:00 – Program Testari gratuite (8 – 19 ani)

  • Test scris – 15/30 minute (in functie de varsta)
  • Test oral – 10 minute

In urma testarii se ofera un raport scris in care este mentionat nivelul de cunostinte corelat atat cu nivelurile cursurilor de la Shakespeare School cat si cu nivelurile lingvistice CEFR (Cadrul European Comun de Referinta pentru Limbi) – A1 – C2.

Pentru a participa la aceste ateliere va rugam sa completati formularul de mai jos.

Please select a valid form

socialIcons