Blog

Sarbatoarea de Halloween la Shakespeare School

DSC06892

Pentru a iesi un pic din rutina manualelor si pentru a ne distra si mai mult la Shakespeare School, ne-am gandit sa dedicam o saptamana speciala fiecarei sarbatori de peste an. Prima din acest sir de evenimente a fost cea de Halloween!

Cum la Shakespeare School  engleza este ALTFEL, iata ca si noi suntem ALTFEL de data aceasta, pentru ca… si elevi si profesoare au fost costumati in……………..zmei si vrajitoare!!!(bune, nu rele)

DSC06906

Iata un fragment din invitatia adresata cursantilor juniori ai Shakespeare School: “copilasi, va rog sa veniti gata costumati, machiati, vopsiti, aranjati….cum doriti si cum poftiti! Cu penare si culori, fara caiete sau carti, fara teme la control, sa veniti cu cel mai frumos, dragalas sau fioros, mare, mijlociu sau mic, dar original – dovleac cioplit. Daca are si o lumanarica, nu o sa ne mai fie frica.”

Petrecerea a avut loc in timpul sedintei normale de curs, doar ca de data aceasta, parintii au fost invitati in primele 15-20 minute pentru a ii admira pe cursantii nostri si a le face cat mai multe poze! Apoi, profesorii nostri au continuat petrecerea cu joculete, competitii si multe alte surprize!!!

A existat şi o paradă a costumelor de Halloween, cel mai frumos costum fiind premiat, precum şi cel mai original dovleac de Halloween. Nu au lipsit nici concursurile, fişele de lucru, sau vizionarea unor fragmente de film “speriecioase”. Activitatile desfasurate in legatura cu sarbatoarea de Halloween s-au folosit si de tabla interactiva, un instrument mult indragit de cursanti si profesori.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole