Blog

Scoala ALTFEL la Shakespeare School

Scoala Altfel la Shakespeare School_Shakespeare Day

Dragi profesori,

Shakespeare School va invita sa participati impreuna cu elevii dumneavoastra la Atelierele GRATUITE „Shakespeare Day”, organizate in cadrul Saptamanii Scoala ALTFEL.

Acestea vor avea loc joi, 21 aprilie, incepand cu ora 9:00 sau 10:45, vor dura 90 de minute si se vor desfasura in toate cele trei sedii Shakespeare School.

Va propunem sa descoperim si sa sarbatorim  impreuna opera si viata lui William Shakespeare, in acest an aniversar, intr-un mod distractiv si interactiv, prin 3 ateliere creative in limba engleza:

Shakespeare Stories (clasele a III-a si a IV-a)

  • Durata: 90 minute
  • Descriere: Copiilor le plac povestile, iar Shakespeare este inainte de toate un mare povestitor. Shakespeare School propune copiilor sa descopere povestile si personajele lui Shakespeare. Cum? Competitii la tabla interactiva, rezolvarea de puzzle-uri, jocuri de mima, filmulete in limba engleza.

Detective Shakespeare (clasele a V-a si a VI-a)

  • Durata: 90 minute
  • Descriere: Cine a zis ca Shakespeare trebuie sa fie plictisitor? Mistere de rezolvat, masti de purtat, concursuri interactive, filmulete in limba engleza, lucru in echipa. Deghizati in detectivi, copiii vor descoperi amanunte din viata lui Shakespeare, titlurile pieselor lui, precum si citate celebre din acestea.

Interview with Shakespeare (Clasele a VII-a si a VIII-a)

  • Durata: 90 minute
  • Descriere: Shakespeare traieste prin mesajul sau universal care a invins timpul. Le propunem elevilor sa intre in rolul de reporter si sa ii ia un interviu celebrului dramaturg! Cu aceasta ocazie, vor afla detalii despre biografia si opera lui William Shakespeare intr-un mod interactiv si isi vor exersa abilitatile de comunicare in limba engleza.

Alte surprize:

Photo Corner: pentru a intra si mai mult in atmosfera epocii lui Shakespeare, va vom invita la o sesiune foto. Copiii se vor putea fotografia in costume de epoca si vor regasi fotografiile in albumul dedicat, pe pagina de Facebook Shakespeare School.

Shakespeare’S Raffle: pentru ca stim ca tuturor copiilor le plac premiile, ii provocam la final la o tombola. Cei mai norocosi dintre ei vor pleca acasa cu cadouri oferite de Shakespeare School.

IMPORTANT! Participarea la Atelierele GRATUITE „Shakespeare Day” se face numai pe baza de programare. Asadar, asteptam sa rezervati unul dintre atelierele propuse mai sus printr-un e-mail la adresa: info@shakespeare-school.ro, pana vineri, 18 martie 2016.

Va asteptam sa il celebram impreuna pe William Shakespeare, intr-un mod disctractiv, creativ si interactiv, in Saptamana Scoala ALTFEL, joi, 21 aprilie, intre orele 9:00 – 12:15, in toate cele trei sedii Shakespeare School:

  • Victoriei, str. Tokio nr. 9 (zona Piata Victoriei – Iancu de Hunedoara)
  • Mosilor, str. Dimitrie Racovita nr. 11 (zona Izvorul Rece)
  • Ferdinand, str. Eufrosin Poteca 42A (zona Piata Iancului)

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la info@shakespeare-school.ro sau la numarul de telefon 0755 033 839.

Cu drag,

Adriana Alionte

Director Shakespeare School

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole