Club de conversatie in engleza pentru tineri – “English Over a Cup of ICE Tea”

Club de conversatie "English Over a Cup of ICE Tea"

“English Over a Cup of ICE Tea” – club de conversatie in engleza pentru tineri cu profesor nativ (15 ani +)

Iti doresti sa stapanesti bine engleza conversationala, sa te descurci in situatii reale in care trebuie sa sustii o conversatie cu un vorbitor nativ sau chiar la viitoarele examene orale in engleza?

Chiar daca stii multe cuvinte si stapanesti bine notiunile de gramatica, e posibil sa ai nevoie de exercitiu pentru a te putea exprima fluent in limba engleza.

Vacanta de vara este momentul perfect pentru ca tu sa iti perfectionezi abilitatile de conversatie in engleza si sa asimilezi un vocabular mai bogat pentru a te putea descurca cu brio intr-o discutie libera.

Pentru asta, am creat un Club de conversatie in engleza pentru tineri  „English Over a Cup of ICE Tea”.

Profesorul britanic de la Shakespeare School te ajuta cu pricepere sa iti imbunatatesti pronuntia, sa asimilezi un vocabular mai bogat si sa te exprimi cu usurinta in limba engleza.

Asadar, te invitam la conversatie in limba engleza, la un pahar de Ice Tea racoros, alaturi de un grup restrans de colegi de varsta ta, la Clubul de conversatie in engleza pentru tineri “English Over a Cup of ICE Tea”.


Cum se desfasoara intalnirile unui club de conversatie in engleza pentru tineri?

In in fiecare zi, de luni pana vineri, timp de doua saptamani, ca membru al Clubului “English Over a Cup of Iced Tea”, te intalnesti cu un profesor britanic, intr-un mediu placut si relaxant si discutati exclusiv in limba engleza.

Intalnirile sunt animate de activitatile interactive care te vor atrage cu usurinta in conversatie: jocuri de rol, competitii si multe dialoguri amuzante pe teme de interes pentru tine: de la filmele preferate, la muzica, geografie, astronomie, geografie & calatorii pana la tehnologie si multe altele.

Profesorul are grija sa modereze discutiile, astfel incat, fiecare dintre voi sa va puteti exprima cursiv si clar ideile sau argumentele privind tema discutata. Astfel, vei invata sa scapi de teama de a vorbi intr-o limba straina sau de a face greseli, vei incepe sa ai incredere in tine si sa te exprimi cursiv in engleza.

Rasul si buna dispozitie te vor ajuta sa prinzi curaj in conversatia cu un vorbitor nativ de limba engleza. Vei asimila in ritmul tau, fara sa te simti judecat sau criticat, chiar daca faci greseli.

Mai mult, finalul de curs il sarbatoriti printr-un veritabil „Tea Party” englezesc, conversatii spumoase si multa voie buna.


Ce beneficii iti ofera Clubul de conversatie?

  • La fel ca tine, si ceilalti membri ai clubului sunt acolo pentru a pune in practica vocabularul si cunostintele de gramatica dobandite pana in acel moment. Astfel, sunteti cu totii incurajati sa va exprimati parerile, fara teama de a vorbi gresit in limba engleza.
  • Profesorul britanic alege teme si subiecte de discutie in functie de interesele voastre. Astfel, esti binevenit sa povestesti despre lucruri si activitati care te preocupa, desprinse din realitatea din jurul tau.
  • Atmosfera relaxanta si prietenoasa te ajuta sa iti exprimi cu usurinta opiniile sau sa iti argumentezi parerile, in limba engleza.
  • Intalnirile din cadrul Clubului sunt interactive, se desfasoara sub forma unor jocuri distractive si activitati care te ajuta sa capeti acea incredere in tine de care ai nevoie pentru a reusi sa te exprimi cu usurinta in limba engleza.
  • Profesorul nativ este atent la modul in care fiecare dintre voi asimileaza accentul britanic si  pronuntia corecta a cuvintelor, urmarind progresul tuturor cursantilor.

Detalii organizatorice ale clubului de engleza pentru tineri „English Over a Cup of ICE Tea”

VOM REVENI CU DETALII


Perioade curs 2019  – Club de Conversatie English Over a Cup of ICE TEA tineri

VOM REVENI CU DETALII

IMPORTANT: Pentru a verifica disponibilitatea locurilor, va rugam sa va adresati oricarei receptii Shakespeare School.

Sediul Victoriei –Str. Tokio Nr.9, Sector 1, 021.230.20.06/ 0741 120 148 Email: victoriei@shakespeare-school.ro
Sediul Ferdinand –Str. Eufrosin Poteca, nr. 42A , Sector 2, 021.252.24.79/0755 132 227 Email: ferdinand@shakespeare-school.ro
Sediul Brancoveanu – Str. Martisor Nr.36, Sector 4,  0752.120.778 Email: brancoveanu@shakespeare-school.ro

Grupele de varsta:

  • Nivel avansat: 14 ani+

Durata cursului:

Doua saptamani a cate 5 sedinte x 2 ore (20 ore in total).

Pretul: REVENIM CU DETALII


Cum te inscrii?

Contactati-ne telefonic la unul dintre numerele de telefon de AICI sau completati formularul de mai jos pentru a fi contactat de unul dintre consultantii nostri.

Pentru completarea documentelor de inscriere sunt necesare:

  • cartea de identitate a parintelui cu care se incheie contractul, necesara in vederea emiterii facturii fiscale.

Te asteptam, cu drag, la Shakespeare School!

Premii și Distincții

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.