Curs de engleza pentru tineri incepatori – English for Young Adults

Alatura-te tinerilor care doresc sa comunice cu usurinta in limba engleza!

Vrei sa vorbesti engleza cursiv, sa poti comunica usor in engleza cu alti tineri de varsta ta si sa iti faci noi prieteni?

Am creat pentru tine English for Young Adults un curs de engleza pentru tineri incepatori, intensiv, in cadrul caruia iti vei imbogati notiunile de gramatica si vocabular si vei capata o mai buna exprimare in limba engleza.

Cursul se adreseaza tinerilor care au deja un nivel elementar de cunostinte si isi doresc:

  • sa isi diversifice vocabularul
  • sa stapaneasca mai bine gramatica limbii engleze
  • sa dobandeasca naturalete in conversatie

Si pentru ca este vara, am structurat acest curs in asa fel incat nici sa nu simti ca inveti, ci sa asimilezi cu placere, chiar din timpul orelor si sa te poti bucura si de vacanta!


Cum se desfasoara un cursul?

La cursul “English for Young Adults” inveti notiuni de engleza generala, intr-o atmosfera dinamica si atractiva, alaturi de alti tineri de varsta ta, dupa o metoda testata, cu rezultate garantate pentru sute de tineri din Bucuresti.

Folosind metoda de predare Shakespeare School, profesorii nostri te ajuta sa descoperi frumusetea limbii engleze si modul prin care o poti invata cu placere.

Cursul “English for Young Adults” iti ofera activitati interactive prin care:

  • Iti consolidezi notiunile de gramatica
  • Iti imbunatatesti cunostintele si capacitatea de exprimare in limba engleza
  • Iti extinzi vocabularul si iti dezvolti abilitatile de ascultare, citire si scriere
  • Castigi mai multa incredere in tine pentru a putea comunica in limba engleza

Participand la un curs de engleza pentru tineri incepatori, beneficiezi de o varietate mare de resurse educative: teste, fise de lucru, secvente video din cadrul probei de speaking, dar si de tehnogia de top a tablei interactive, care asigura dinamism si interactivitate in cadrul orelor.


De ce sa alegi un curs de engleza pentru tineri incepatori de la Shakespeare School?

La cursul English for Young Adults te vei simti in largul tau alaturi de alti tineri de aceeasi varsta care iti impartasesc preocuparile si cu care vei comunica, in engleza, pe temele de interes pentru voi.

Atunci cand inveti intr-o atmosfera placuta, intr-un cadru relaxat in care esti mereu incurajat si sustinut de profesori prietenosi, prinzi curaj sa te exprimi si sa treci peste barierele de comunicare si nesiguranta.

De aceea, la Shakespeare School, incurajam conversatia si discutiile libere, competitiile si intrecerile pentru ca tu sa devii increzator sa relationezi cu ceilalti colegi si sa iti dezvolti spiritul de echipa.

Astfel, English for Young Adults – curs de engleza pentru tineri incepatori este ideal pentru cei care isi doresc, pe langa asimilarea notiunilor de limba engleza, sa aiba parte de multe alte beneficii exalingvistice, cel mai important fiind acela de a capata incredere in sine si totodata fluenta in exprimare.


Cum este organizat cursul English for Young Adults?

Cursul de engleza pentru tineri incepatori se desfasoara pe parcursul a 2 sapamani, in fiecare saptamana avand loc 5 sedinte a cate 3 ore (30 ore in total).

Cursul are loc la sediul Shakespeare School Victoriei din Bucuresti.

Pret: 690 lei + suportul de curs.
Pret special pentru cursantii Shakespeare School: 650 lei + suportul de curs.


 Cum te inscrii?

Pentru a te inscrie la un curs de vara de engleza English for Young Adults, acceseaza butonul de mai jos.


Te asteptam la o lectie GRATUITA de engleza!

Vrei sa faci cunostinta cu metoda de predare Shakespeare School? Te invitam la o lectie GRATUITA de engleza. Pentru inscriere, acceseaza butonul de mai jos si te vom suna noi, in cel mai scurt timp.

Daca doresti informatii si despre alte cursuri de limba engleza Shakespeare School, te invitam sa vizitezi pagina noastra de Cursuri pentru tineri.Pentru orice intrebare, sugestie sau comentariu ne poti scrie la info@shakespeare-school.ro.

Te asteptam, cu drag, la Shakespeare School!

Premii și Distincții

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania
Centru de pregatire si examinare CELTA autorizat de Cambridge Language Assessment.