Blog

Scrierea, o abilitate pentru viata

Abilitățile de scriere sunt o parte importantă a comunicarii. Redactarea de texte vă permite sa comunicati orice mesaj cu claritate, unei audiențe mult mai mari decât comunicarea directa, fata în fata, sau prin telefon.

În viitor, vi s-ar putea cere sa scrieti un raport sau un plan la locul de muncă, o cerere de finanțare sau un comunicat de presă ca voluntar implicat într-un proiect sau poate vreți sa va comunicati ideile on-line prin intermediul unui blog! Tot prin scris ne dezvoltam și abilitățile de studiu și invatare eficientă. Și nu în ultimul rand, un C.V. bine scris este esențial pentru aplicarea la o universitate din strainatate și apoi în căutarea unui loc de muncă.

Iată numai câteva dintre beneficiile acestei abilitati care merita toată atenția noastră! Tocmai de aceea va invitam sa parcurgem împreuna pasii esentiali ai redactarii unui text în limba engleza. Veți avea ocazia sa puneți în practica cele invatate în cadrul uneia dintre cele mai indragite competitii naționale organizate anual, aici, la Shakespeare School!

Răsplata va fi una pe măsura, constand în premii, recunoastere și mai ales în dobandirea și exersarea unei abilitati esentiale de-a lungul întregii vieți!

Ready, steady, WRITE!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole