Blog

Se lanseaza prima carte Ziggy & Zaggy!

Ziggy zaggy photo 2217Momentul Unde? La Targul International Gaudeamus – Carte de invatatura ce se va desfasura in pavilionul central Romexpo.

Cand? Cat de curand! Chiar vineri, 23 noiembrie, orele 18.30, la standul 52 al editurii Aramis!

Ce se va intampla? Ziggy si Zaggy in persoana va vor astepta la stand si va vor oferi o reprezentatie live. Ati citit bine! Cele doua personaje vin sa va cunoasca si sa va distreze cu unul dintre dialogurile lor savuroase. Iata un mic filmulet, in care Ziggy si Zaggy va invita sa-i cunoasteti

Va asteptam cu mult drag sa deschidem impreuna volumul Ziggy & Zaggy:Adventures in Englishland!

Intrand in povestile magice si educative ale celor doua personaje, aveti ocazia de a le descoperi aventurile pe taramul limbii engleze citind povestile si ascultand CD-urile audio!

Mai mult, atat copiii, cat si parintii sunt antrenati in jocul simpaticelor personaje, rezolvand exercitiile amuzante de la fiecare poveste!

Aventurile lui Ziggy si Zaggy, alaturi de melodiile ritmate pe care le canta va vor distra si veti deveni curiosi sa treceti la urmatorul episod!

Va asteptam vineri la Gaudeamus, orele 18.30, sa deschidem primul capitol si sa incepem sa ne petrecem cat mai mult timp impreuna in fiecare zi!

INVITATIE ZIGGY ZAGGY

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole