Serbari de iarna ALTFEL la Shakespeare School!

Desi temperaturile si vremea de afara nu sunt cele obisnuite pentru acest moment al anului, la Shakespeare School , spiritul Craciunului isi face deja simtita prezenta. Anul acesta nu doar vremea de afara este ALTFEL ci si serbarile noastre.Petrecerile de Craciun in toi in aceasta perioada, au devenit pentru noi un prilej al dialogului deschis in sala de curs!

Mai precis, am transformat serbarile de Craciun intr-o perioada a portilor deschise, intr-un prilej de a ne intalni cursanti-parinti-profesori si de a ne petrece impreuna o sedinta de curs! Iar surprizele s-au tinut lant: colinde si piese de Craciun in limba engleza, cadouri, poze, voie buna si jocuri interactive la care copiii au participat alaturi de parinti!

In plus, impreuna cu editura Fischer International, am organizat expozitii, cu vanzare, de carti atat in limba romana cat si engleza. Si pentru ca tot pomeneam surprizele oferite cursantilor, prin cumpararea de carti, copiii participa automat la tombola festiva ce le poate aduce un cadou in plus cu ocazia sarbatorilor de iarna!

La Shakespeare School surprizele nu se termina niciodata asa ca ramaneti alaturi de noi si in 2012!

Sarbatori de iarna fericite si un an nou plin de impliniri!

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive