Blog

Shakespeare School alături de liceeni, la Ubercool Antreprenor

În ultima săptămână din septembrie, Fundatia Romanian Business Leaders a organizat o nouă conferință din seria Vrei să fii Antreprenor, dedicată liceenilor din București. Evenimentele prezintă antreprenoriatul drept o alternativă de carieră și dezvoltare personală și pun în lumină imaginea reală a antreprenorului român – creator de valoare și de locuri de muncă.

DSC00316Pe 25 septembrie, locurile în băncile Amfiteatrului 1 din cadrul ASE București au fost ocupate de liceeni. Peste 200 de tineri elevi în clasele a 10-a, a 11-a sau a 12-a au completat pe site-ul dedicat un formular, s-au înscris și au spus prezent la un nou eveniment din seria Vrei să fii Antreprenor, curioși să asculte poveștile celor 6 vorbitori cu experiențe diferite în domeniul antreprenoriatului.

Au venit să afle lucruri noi, să învețe de la cei mai mari, să câștige o nouă experiență pe care sperăm că o vor folosi în viitor. Shakespeare School a fost alături de ei. Fondatorul centrului de învățare a limbii engleze prezent pe piața învățământului privat bucureștean de peste 12 ani le-a povestit liceenilor nu doar despre antreprenoriat, ci despre cum să se pregătească pentru succes.

A fost o experiență interactivă, în care liceenii au ascultat, și-au exprimat punctul de vedere, au pus întrebări și au completat cu idei noi pașii propuși de doamna Adriana Alionte pentru a ajunge la succes.

Cei mai activi dintre ei au fost premiați cu cărți despre business, dicționare de limba engleză, testări gratuite a nivelului de engleză și locuri în cadrul Clubului de Conversație ”English Over a Cup of Tea”.

Le dorim tuturor mult succes în finalizarea studiilor și în carieră, fie că vor găsi sau nu pasiunea pe care să o transforme într-o idee de business și o afacere prosperă. Încheiem cu ideea principală cu care sperăm ca toți cei prezenți au plecat acasă – Descopera-ti pasiunea, da 100% in ceea ce faci si vei gasi ideea businessului pe care il vei conduce intr-o zi.

DSC00259 DSC00300 DSC00306 DSC00256

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole