Shakespeare School alături de liceeni, la Ubercool Antreprenor

În ultima săptămână din septembrie, Fundatia Romanian Business Leaders a organizat o nouă conferință din seria Vrei să fii Antreprenor, dedicată liceenilor din București. Evenimentele prezintă antreprenoriatul drept o alternativă de carieră și dezvoltare personală și pun în lumină imaginea reală a antreprenorului român – creator de valoare și de locuri de muncă.

DSC00316Pe 25 septembrie, locurile în băncile Amfiteatrului 1 din cadrul ASE București au fost ocupate de liceeni. Peste 200 de tineri elevi în clasele a 10-a, a 11-a sau a 12-a au completat pe site-ul dedicat un formular, s-au înscris și au spus prezent la un nou eveniment din seria Vrei să fii Antreprenor, curioși să asculte poveștile celor 6 vorbitori cu experiențe diferite în domeniul antreprenoriatului.

Au venit să afle lucruri noi, să învețe de la cei mai mari, să câștige o nouă experiență pe care sperăm că o vor folosi în viitor. Shakespeare School a fost alături de ei. Fondatorul centrului de învățare a limbii engleze prezent pe piața învățământului privat bucureștean de peste 12 ani le-a povestit liceenilor nu doar despre antreprenoriat, ci despre cum să se pregătească pentru succes.

A fost o experiență interactivă, în care liceenii au ascultat, și-au exprimat punctul de vedere, au pus întrebări și au completat cu idei noi pașii propuși de doamna Adriana Alionte pentru a ajunge la succes.

Cei mai activi dintre ei au fost premiați cu cărți despre business, dicționare de limba engleză, testări gratuite a nivelului de engleză și locuri în cadrul Clubului de Conversație ”English Over a Cup of Tea”.

Le dorim tuturor mult succes în finalizarea studiilor și în carieră, fie că vor găsi sau nu pasiunea pe care să o transforme într-o idee de business și o afacere prosperă. Încheiem cu ideea principală cu care sperăm ca toți cei prezenți au plecat acasă – Descopera-ti pasiunea, da 100% in ceea ce faci si vei gasi ideea businessului pe care il vei conduce intr-o zi.

DSC00259 DSC00300 DSC00306 DSC00256

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive