Blog

Shakespeare School deschide inscrierile pentru cursurile CELTA 2016

Campanie CELTA
Stiai ca poti obtine in Romania cel mai important certificat profesional din cariera ta – certificatul Cambridge CELTA? Diploma este un pasaport care iti ofera posibilitatea de a preda engleza oriunde in lume, ca profesor non-nativ!

Shakespeare School – singurul centru din Romania acreditat de Cambridge Language Assessment pentru organizarea cursului CELTA –te asteapta la inscrieri pentru cursurile Cambridge CELTA 2016!

Daca iti doresti aceasta certificare, te invitam sa faci primul pas. Aplica ACUM, completand formularul pe care il descarci de pe www.celtatraining.ro!

Poti alege oricare dintre cele trei cursuri CELTA 2016:

  • 09 ianuarie 2016 – 04 iunie 2016, modulul part-time: in fiecare sambata, timp de 20 de saptamani
  • 27 iunie 2016 – 22 iulie 2016 modulul intensiv, de luni pana vineri, timp de 4 saptamani
  • 25 iulie 2016 – 19 august 2016, modulul intensiv, de luni pana vineri, timp de 4 saptamani

Cursul CELTA ti se adreseaza daca:

  • esti un profesor de limba engleza pasionat de life-long learnin
  • esti un excelent cunoscator al limbii engleze (nivel C1/ C2), fara studii de specialitate, si doresti sa incepi o cariera in domeniul limbii engleze
  • iti doresti sa iti adaugi in portofoliu un certificat de prestigiu cu care poti preda oriunde in lume
  • vrei sa dai valoare mai mare CV-ului tau si sa te diferentiezi la angajare fata de ceilalti profesori de limba engleza din Romania
  • esti interesat sa iti perfectionezi tehnicile de predare si sa le aliniezi la standarde internationale

Pe scurt, despre cursul CELTA

Trainingul te invata cum sa iti perfectionezi si eficientizezi metoda de predare pentru a oferi elevilor tai cursuri de calitate. Cursul se bazeaza pe evaluarea continua a prestatiei de la orele predate, a eseurilor si a planurilor de lectie cat si a gradului de implicare pe parcursul trainingului. La finalul celor 20 de zile de curs, in functie de rezultatele obtinute la evaluarea continua, poti obtine certificatul Cambridge CELTA!

Afla ce spun profesorii care au absolvit cursul Cambridge CELTA in Romania:

Cursul CELTA este un pas foarte important in dezvoltarea profesionala a unui profesor de limba engleza, chiar daca acesta are deja ani de experienta in spate. Ce aduce nou? As puncta doua lucruri. In primul rand esti pus tu personal in fata altor profesori, fiecare cu experienta proprie si in fata trainerului care iti ”diseca” efectiv lectia si poate sa spuna punctual ce probleme ai sau ce lucruri bune faci. Iar lucrurile tale bune sau rele sunt si un exemplu pentru ceilalti. In al doilea rand, acest curs te invata, practic, sa fii mult mai atent cu modul in care te percepi tu si cel in care te percep ceilalti. ” Elena Bran, profesor de limba engleza, Bucuresti

Pe platforma dedicata acestui curs celtatraining.ro, poti gasi toate informatiile necesare referitoare la cursul CELTA sustinut de Shakespeare School. Te invitam sa il vizitezi si sper sa ne vedem la curs!

 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole