Blog

"Shakespeare School nu este doar inca o scoala de engleza"

Cu prilejul participarii mele la unul din training-urile pe teme de business organizate de Coaching4You , iata ce feedback am primit din partea lui Loránd Soares-Szász- Business Coach:

„Am avut ocazia s-o cunosc pe Adriana Alionte in cadrul unor evenimente organizate de firma noastra si prin ea am ajuns sa cunosc un pic despre Shakespeare School. La prima vedere mi se parea ca este inca o scoala de engleza… insa dupa ce am cautat mai multe informatii despre metodele de predare folosite in aceasta scoala mi-am dat seama ca nu este doar inca o scoala de engleza ci este scoala la care as trimite eu copii mei. In training (domeniul nostru) sunt tehnici si  metode de transmitere a informatilor pentru diferite tipuri de persoane… da, suntem diferiti si invatam pe cai diferite… am fost placut surprins sa aflu ca cei de la Shakespeare School folosesc acest sistem de invatamant la elevii lor… in alta ordine de idei… Shakespeare School nu este inca o scoala de engleza si copilul tau nu este doar inca un copil intr-o sala de clasa. Folosesc un model de invatamant personalizat la fiecare elev… acesta este viitorul educatiei in Romania si in lume!

Felicitari Shakespeare School… felicitari Adriana… felicitari echipa de profesori si felicitari pentru intregul colectiv!”

Loránd Soares-Szász

Business Coach (antrenor de afaceri) – Coaching4You

Ii multumim lui Loránd pentru aprecierile facute privind activitatea echipei Shakespeare School! O prima impresie pozitiva despre noi ce vine din partea unui profesionist este cu adevarat importanta si un prilej de bucurie!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole