"Shakespeare School nu este doar inca o scoala de engleza"

Cu prilejul participarii mele la unul din training-urile pe teme de business organizate de Coaching4You , iata ce feedback am primit din partea lui Loránd Soares-Szász- Business Coach:

„Am avut ocazia s-o cunosc pe Adriana Alionte in cadrul unor evenimente organizate de firma noastra si prin ea am ajuns sa cunosc un pic despre Shakespeare School. La prima vedere mi se parea ca este inca o scoala de engleza… insa dupa ce am cautat mai multe informatii despre metodele de predare folosite in aceasta scoala mi-am dat seama ca nu este doar inca o scoala de engleza ci este scoala la care as trimite eu copii mei. In training (domeniul nostru) sunt tehnici si  metode de transmitere a informatilor pentru diferite tipuri de persoane… da, suntem diferiti si invatam pe cai diferite… am fost placut surprins sa aflu ca cei de la Shakespeare School folosesc acest sistem de invatamant la elevii lor… in alta ordine de idei… Shakespeare School nu este inca o scoala de engleza si copilul tau nu este doar inca un copil intr-o sala de clasa. Folosesc un model de invatamant personalizat la fiecare elev… acesta este viitorul educatiei in Romania si in lume!

Felicitari Shakespeare School… felicitari Adriana… felicitari echipa de profesori si felicitari pentru intregul colectiv!”

Loránd Soares-Szász

Business Coach (antrenor de afaceri) – Coaching4You

Ii multumim lui Loránd pentru aprecierile facute privind activitatea echipei Shakespeare School! O prima impresie pozitiva despre noi ce vine din partea unui profesionist este cu adevarat importanta si un prilej de bucurie!

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive