Blog

Eveniment GRATUIT Empowered Women

Empowered Women

Shakespeare School va recomanda evenimentul cu participare GRATUITA al clubului lunarEmpowered Women dedicat tuturor femeilor din Bucuresti care cauta reteta secreta pentru a-si redescoperi feminitatea, puterea interioara si a-si mari increderea in sine.

Acesta va avea loc joi, 29 octombrie, orele 18:30 la hotel Phoenicia Baneasa, sala Bucuresti.

Dorinta de schimbare si de imbunatatire a calitatii vietii ne va aduce impreuna la acest eveniment.

Speakeri:

  • Oana Stoianovici – coach transformational
  • Mirela Horumba – psiholog, speaker si autor

Din experienta sa de peste 11 ani in coaching, Oana Stoianovici dezvaluie in cadrul evenimentului o modalitate cu totul unica de a lucra cu energia feminina proprie pentru a accesa noi nivele de incredere in sine si stralucire.

Mirela Horumba, speaker motivational si psiholog ne vorbeste joi despre: Formula pas cu pas pentru a descoperi puterea de a fi tu insati.

“Empowered Women” si Shakespeare School va invita sa participati GRATUIT la urmatoarea editie a clubului, care va avea loc joi, 29 OCTOMBRIE, la HOTEL PHOENICIA (langa podul Baneasa), incepand cu orele 18.30!

Asadar, daca sunteti hotarata sa schimbati lucruri in viata dvs. si sa imbratisati o noua atitudine, va asteptam, cu drag!

Trebuie doar sa dati click pe link pentru inscriere: http://www.born2succeed.ro/ew-october

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole