Blog

Performanță unică în România: Shakespeare School obține cea mai înaltă recunoaștere din partea Universității Cambridge

Performanta unica Shakespeare School Gold Preparation Centre

Centrul Cultural de Limba Engleză Shakespeare face performanță, își reconfirmă poziția de lider în domeniul predării limbii engleze și obține, statutul de Cambridge GOLD Preparation Centre – cea mai înaltă distincție oferită de Cambridge Assessment English.

Este pentru al patrulea an consecutiv în care Shakespeare School primește validarea internațională din partea prestigioasei Universități Cambridge din Marea Britanie – care atestă calitatea și performanța cursurilor de limba engleză pe care acest Centru din România le susține.

4 Premii în 4 ani

 

  • 2020 și 2021 – “Gold Preparation Centre” – cea mai înaltă distincție Cambridge 
  • 2019 – “Cel mai bun centru de pregătire pentru examenele Cambridge din România, categoria step by step” – premiu obținut în cadrul concursului organizat de Cambridge Assessment English.
  • 2018 – “Cel mai bun centru de pregătire pentru examenele Cambridge din România”, distincție oferită de Nick Beer, Cambridge Regional Commercial Head Europe, în cadrul unei vizite oficiale. 

 

Shakespeare School înseamnă performanță 

 

Cu o experiență de 19 ani în domeniul predării limbii engleze, Shakespeare School a devenit un etalon pentru performanță în rândul centrelor de predare a limbii engleze atât din țară cât și din lume.

 

“Avem peste 50.000 de Centre de Pregătire la nivel mondial și foarte multe Centre de Pregătire în România – însă puține au avut un asemenea succes ca Shakespeare School, pe care îl răsplătim acordându-i, pentru al doilea an consecutiv, statutul de «Centru de Pregătire Gold»! Suntem foarte mândri și fericiți că, alături de Cambridge Assessment English, Shakespeare School este un simbol al excelenței în pregătirea cursanților pentru examenele Cambridge”, a declarat Aniella Bușilă, reprezentant Cambridge Assessment English.

 

 

“Suntem onorați și foarte bucuroși să primim din nou titlul de “Gold Preparation Centre”. Această nouă validare internațională reprezintă pentru noi mai mult decât un premiu. Înseamnă reconfirmarea angajamentului față de toți cursanții noștri și totodată o promisiune importantă pe care le-o facem în fiecare an: aceea că vom continua să menținem standardul de calitate foarte ridicat, oferindu-le astfel garanția rezultatelor pe care și le doresc”, a declarat Adriana Alionte, fondator Shakespeare School.

certificat centru gold 2021

Interes crescut pentru cursurile Cambridge la nivel național

 

Peste 6000 de candidați pregătiți de Shakespeare School au susținut, cu o rată de succes excepțională, examenele Cambridge în perioada 2017-2021. 

Pentru tineri (14-19 ani) aceste diplome reprezintă un atu în CV-ul academic, un adevărat pașaport care le facilitează accesul la universitățile din străinătate și ulterior la o carieră de succes.

 

Shakespeare School susţine interesul tinerilor din România pentru aceste examene prin oferirea cursurilor de pregătire A2 Key (KET), B1 Preliminary (PET), B2 First (FCE) și C1 Advanced (CAE)

 

Certificatele PET si FCE echivalează atât proba de competență lingvistică pentru admiterea în învățământul liceal cu program bilingv și intensiv, cât și proba orală de engleză de la Bacalaureat.  În urma examenului Cambridge English C1 Advanced (CAE), tinerii obțin un certificat internațional eliberat de Universitatea Cambridge, care le poate deschide porțile celor mai prestigioase universități internaționale.

 

În cei 19 ani de activitate am reușit să transformăm Shakespeare School într-un etalon de predare a Limbii Engleze în România, demonstrând astfel că metoda unică pe care o abordăm asigură performanța cursanților noștri la cel mai înalt nivel: 100% rată de promovare la examenele Cambridge. 

Mulțumesc echipei Shakespeare School, profesorilor pasionați și dedicați dar și cursanților care au încredere și aleg să se pregătească an de an alături de noi, la limba engleză”, a declarat Adriana Alionte, fondator Shakespeare School.

 


Rezultate excepționale obținute de Shakespeare School în ultimii ani

 

  • În intervalul 2017-2020, Shakespeare School a depășit media rezultatelor obținute la nivel global, în cazul examenelor Cambridge English A2 Key (KET), B1 Preliminary (PET), B2 First (FCE) și C1 Advanced (CAE).
  • În intervalul 2017-2020, Shakespeare School a depășit media rezultatelor obținute la nivel național și global în cazul examenelor B2 First (FCE).
  • În intervalul 2017-2020, Shakespeare School a depășit media rezultatelor obținute la nivel global, în cazul examenelor C1 Advanced (CAE).


Mai multe informații despre cursurile Shakespeare School de pregătire pentru obținerea certificatelor Cambridge puteți descoperi pe pagina dedicată acestora.  

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole