Blog

Shakespeare School se extinde

poza+casa
Hip hip hooray! Avand in vedere ca am ajuns in anul scolar precedent la capacitatea maxima de cursanti, credem ca am crescut destul de mari pentru a face un pas important in activitatea noastra: infiintarea unui nou sediu.

De altfel, aceasta decizie a venit la sugestia unora dintre parintii si cursantii nostri, care au fost foarte multumiti de rezultatele bune si pregatirea de care au avut parte, recomandandu-ne astfel mai departe.
Asadar, incepand din 14 septembrie ne vom putea primi cursantii de limba engleza la noul nostru sediu, tot intr-o vila frumoasa, dintr-o zona rezidentiala a sectorului 2. Noul sediu Shakespeare School este situat intr-o vila eleganta, construita in stil interbelic, ce evoca farmecul discret al burgheziei de altadata! Salile de curs sunt mari si luminoase, fiind pastrat acelasi standard cu care deja v-am obisnuit la sediul central!

Ca locatie, cel de-al doilea sediu se va afla intr-o zona centrala a Capitalei, pe str. Dimitrie Racovita nr.11, intre Piata Pache Protopopescu (Izvorul Rece) si Piata Rosetti.

Accesul la sediul din Dimitrie Racovita este facil prin mijloacele de transport in comun si speram astfel sa raspundem cerintelor cursantilor nostri.
harta+sediu+racovita
In noua locatie vor putea fi primiti aproximativ 500 de noi cursanti dornici sa isi perfectioneze limba lui Shakespeare. Desigur, actualei echipe i se vor alatura si profesori noi! Totusi, profesorii actuali vor tine cursuri in ambele sedii!

In perioada 1-14 septembrie, inscrierile se vor derula numai la sediul nostru central din Str. Eufrosin Poteca, nr.42A, sector 2, insa puteti opta inca de la inscriere pentru cursuri in cel de-al doilea sediu, daca acesta va este mai aproape de scoala sau casa.

Pentru moment, nu va spunem mai multe despre noul sediu deoarece vrem sa pastram surpriza pana la 14 septembrie, cand sediul Dimitrie Racovita se deschide pentru public! Incepand din aceasta data, inscrierile se vor desfasura in paralel la ambele sedii.

Perioada de inscrieri si testari se incheie pe 20 septembrie (la ambele sedii) iar cursurile vor debuta pe 28 septembrie.

Va asteptam cu drag la Shakespeare School!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole