Shakespeare School sponsor la Balul Bobocilor al Colegiului National Bilingv "George Cosbuc"

Pentru ca impartim aceeasi pasiune, aceea de invatare si aprofundare a limbii engleze, am acceptat cu drag sa ne numaram printre sponsorii Balului Bobocilor organizat de Colegiul National Bilingv “George Cosbuc” din Bucuresti.

La eveniment a luat parte si directorul centrului nostru de invatare a limbii engleze, Adriana Alionte, fost profesor de limba engleza al colegiului, pentru care acest bal a reprezentat si o placuta ocazie de a se revedea cu fosti colegi, dar si prieteni.
In cadrul concursului de Miss & Mister, bobocii s-au descurcat excelent, chiar am fost uimiti si de raspunsurile prompte din cadrul probei surpriza propusa de Shakespeare School. Proba a constat intr-o serie de intrebari de cultura generala, formulate in limba engleza, despre spatiul britanic si american, la care prestatia tinerilor nostri liceenii a fost una de apreciat.
Asadar, ne-am amintit cu placere de perioada cand eram “boboci” si singura “grija” era aceea de a ne distra, de a ne face prieteni noi si, bineinteles, de a aprofunda cat mai mult limba engleza, mai bine decat colega sau colegul de banca.
Se pare ca “time flies”, iar cateva ore petrecute alaturi de prezente tinere, vioaie, cu dorinta de afirmare si multe aspiratii, sunt intotdeauna benefice! Ne bucuram ca am sponsorizat Balul Bobocilor de la Colegiul National “George Cosbuc” si asteptam sa le fim alaturi si cu ocazia altor evenimente.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive